ANASAYFA Sincan Sincan'da yeni şefler yetişiyor

Sincan'da yeni şefler yetişiyor

Ankara'da ilçe belediyeleri vatandaşların rahat bir yaşam sürdürebilmeleri için çalışmalarına devam ediyor. Sincan Belediyesi de başkentte hayata geçirdiği projeler ile örnek belediyeler arasında yer alıyor.
yazar
Haber Merkezi
Sincan'da yeni şefler yetişiyor

Ankara'nın ilçe belediyeleri her geçen gün yeni bir başarıya imza atıyor. 7'den 70'e her kesimden vatandaşa hitap eden projeler başkentlilerden tam not alıyor.

Sincan Belediyesi de Ankara'ya kazandırdığı projeler ile adını sıkça gündemde tutmayı başardı. Eğitimden sanata, ulaşımdan çevreye kadar her alanda yaptığı çalışmalar ile başka Sincan bölge halkı olmak üzere tüm Ankaralıdan tam not alıyor.

6-kopya-1691245413.jpeg

SİNCAN GASTRONOMİ AKADEMİSİ YENİ ŞEFLER YETİŞTİRİYOR

Sincan Belediyesi'nde geçtiğimiz yıl açılışı yapılan Sincan Gastronomi Akademisine Sincanlı kadınlar tarafından ilgi yoğun. Sincan’ın marka değerini yükseltecek projelerinden biri olan Gastro Akademi geleceğin şeflerini yetiştirmeye devam ediyor. Sincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen, Gastro Akademi 168 metrekarelik bir alanda eğitimlerine devam ediyor. Her geçen gün artan kursiyer sayısı ile eğitimlerine devam eden akademinin kapıları herkese açık.

4-69.jpg

GASTRO AKADEMİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Vatandaşlar için aşçılık, pastacılık, mutfak sanatları gibi alternatif mutfak atölyelerine katılımlar sağlamak ve kurs imkânları ile sertifika kazandırma çalışmalarına devam ediyor. Gastro Akademi’ye her yaştan vatandaş başvuru yapabilir. Başvurularla ilgili detaylar sincan.bel.tr internet adresinden öğrenebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2023 Hakim ve savcı yardımcılığı sınav başvurusu ne zaman?

2023 Hakim ve savcı yardımcılığı sınav başvurusu ne zaman?