ANASAYFA Sincan Sincan'ın dev projeleri tam not aldı!

Sincan'ın dev projeleri tam not aldı!

Sincan Belediyesi, ilçeye yaptığı hizmetler ve dev projelerle tam not almaya devam ediyor. Belediyenin son 5 yıllık dev projelerinin raporları vatandaşın takdirini kazanıyor.
Sincan'ın dev projeleri tam not aldı!

Ankara'nın sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışan ve vatandaşlarının her türlü ihtiyacına göre proje ve çalışmalarını sürdüren Sincan Belediyesi'nin son 5 yıllık faaliyet raporu takdit topladı. 

İlçeye kazandırılan parklar, mega alışveriş merkezleri, spor merkezleri, kültür sanat merkezleri ve daha pek çok proje Sincanlıların konforlu ve huzurlu yaşamaları için hizmetlerine sunuldu. 

İşte, Sincan Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı o projeler: 

Yemyeşil Sincan

İlçeye kazandırılan en önemli projelerden biri,  300.000 metrekarelik Sincan Park oldu. Doğası ve yemyeşil bitki örtüsüyle Sincan Park, ilçe vatandaşlarının gözdesi durumunda. Parkın içerisinde bulunan etkinlik alanları,  spor sahaları ve yürüyüş yolları, Sincanlıların huzur dolu zamanlar geçirmek için en çok tercih ettiği yerler arasında. 

Ayrıca enerji sistemleriyle çevrili bu park, sulama ve enerjiden tasarruf  ediyor. 

Arasta Sincan 

Mega projelerin ardı arkası kesilmediği Sincan'da Arasta Sincan ile, geniş otopark ve  79 dükkânıyla tüm Ankara'ya hizmet ediliyor. 

Kültür Sanat ve Spor Dolu Sincan 

Sincan Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve kültür sanat etkinliklerinin vazgeçilmezi haline gelen merkezlerden birisi de Fuar ve Kongre Merkezi. Bu merkez ile Sincan'da büyük festival ve etkinlikler yapılıyor.  Sinan Şamil Sam Kapalı Spor Salonu ile de spor müsabakaları Sincan'ın vazgeçilmezi oluyor. 

Millet Kıraathaneleri ve Hanımlar ve Güngörmüşler Konakları 

Sincan denilince akla gelen ilk şeylerden biri de Millet Kıraathaneleri oluyor. Özellikle gençlerin ders çalışmak için en çok tercih ettiği yerlerden olan Millet Kıraathaneleri, sıcak ve samimi ortamıyla gençlerden de tam not alıyor. 

Hanımlar ve güngörmüşler konakları ise, her türlü toplantıların yapıldığı ve Sincanlıların sosyalleştiği alanlar haline geldi. 

Sincan Belediyesi, ilçe vatandaşlarının huzuru ve ihtiyaçları doğrultusunda her türlü hizmete devam ederken, Sincanlıların gönlüne de taht kuruyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Adayı Murat Kurum'un seçim vaadi belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Adayı Murat Kurum'un seçim vaadi belli oldu!