ANASAYFA Sincan Sincan'ın yeni hanımlar konağı açılışına son 2 gün! Sincanlı kadınların yeni gözdesi geliyor

Sincan'ın yeni hanımlar konağı açılışına son 2 gün! Sincanlı kadınların yeni gözdesi geliyor

Sincan Belediyesi, ilçeye kazandırdığı hanımlar konaklarıyla Sincanlı kadınların gönlünde taht kurmaya devam ederken, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın duyurusuyla ilçe kadınlarını sevindiren bir haber geldi. Sincan'ın yeni hanımlar konağı açılışına tüm Sincanlı kadınlar davetli!
Sincan'ın yeni hanımlar konağı açılışına son 2 gün! Sincanlı kadınların yeni gözdesi geliyor

Ankara'da özellikle kadınlara yönelik verdiği hizmetlerle adından söz ettiren Sincan Belediyesi, Sincanlı kadınlardan tam not almaya devam ediyor. İlçeye kazandırılan hanımlar konakları, her gün onlarca ziyaretçiyi ağırlıyor. 

Sincanlı kadınları sevindiren bir haber daha geldi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, ilçenin yeni hanımlar konağının açılışını duyurdu. 

TÜM SİNCANLI KADINLAR DAVETLİ 

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, kadınlara özel meslek atölyeleri, çeşitli kurslar, sanat, spor, eğitim ve kültür alanında çeşitli aktivitelerin bulunduğu hanımlar konaklarına bir yenisinin daha eklendiğini açıkladı. 

‘’Sincan'a değer kazandırmaya devam ediyoruz!'' başlıklı paylaşımında Ercan, ‘’Sincan’a değer kazandırmaya devam ediyoruz! Meslek atölyeleri ve çeşitli kurslarla sanattan spora, eğitimden kültüre her alanda kadınlara özel etkinliklerin gerçekleşeceği Menderes Hanımlar Konağı'nın açışına tüm hanım kardeşlerimizi bekliyoruz. Söz verdik, yaptık.'' dedi. 

Başkan Ercan'ın paylaşımına göre, Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde bulunan yeni Menderes Hanımlar Konağı açılıyor. 11 Ocak 2024 Perşembe günü, saat 14.30'da açılışı gerçekleşecek olan Menderes Hanımlar Konağı'na tüm Sincanlı kadınlar davetli. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
NBA'de haftanın oyuncusu açıklandı! Batı Konferans'ında seçilen oyuncu bir Türk oldu

NBA'de haftanın oyuncusu açıklandı! Batı Konferans'ında seçilen oyuncu bir Türk oldu