ANASAYFA Sincan Sincanlı gençler müziğe doyuyor! Türk Musikisi Konservatuvarı ilçe gençleriyle buluşuyor

Sincanlı gençler müziğe doyuyor! Türk Musikisi Konservatuvarı ilçe gençleriyle buluşuyor

Sincan Belediyesi, ilçe gençlerinin sanatla iç içe olması için hizmete sunduğu Türk Musikisi Konservatuvarı ile Sincan'da müzik rüzgarı estiriyor. İlçe gençleri müziğe doyuyor.
Sincanlı gençler müziğe doyuyor! Türk Musikisi Konservatuvarı ilçe gençleriyle buluşuyor

Ankara'da sosyal belediyecilik anlayışıyla faaliyet gösteren ve vatandaşının her türlü ihtiyacını gözeterek hizmet ve projelere imza atan Sincan Belediyesi, ilçede sanat rüzgarı estiriyor. 

Gençlerin yeni bir hobi edinmesi, müzik konusunda kendini ileriye taşıması ve isteyenler için gitar kursu açarak ilçede müzik tutkunlarını buluşturan belediye, gençler ile sanat arasında da köprü görevi görüyor. 

GENÇLER MÜZİKLE BULUŞUYOR 

Türk Musikisi Konservatuvarı’nı açan Sincan Belediyesi, geleceğin müzisyenlerini Sincan'da yetiştiriyor. Bünyesinde açılan kurslarla ise gençlerin hayalleri gerçekleştiriliyor. 

Sincanlı müzik tutkunu gençler, hayallerine adım adım yaklaşarak sanatla iç içe kendilerini geliştiriyor. 

EN ÇOK GİTAR KURSU İLGİ GÖRÜYOR 

Fatih Kültür Sanat Merkezi’nde açılan gitar kursu, en çok ilgi gören kurs olma özelliğini de taşıyor. Gençler bir yandan yeteneklerini keşfediyor, diğer yandan kendilerini geliştirerek müzik ile iç içe zaman geçiriyor. 

Gitar kursu yanı sıra;  merkezde takı tasarımı, İngilizce, resim, seramik, dikiş, işaret dili, spor gibi birçok branşta kurslar da veriliyor. 

Sincan Belediyesi, ilçe gençlerinin kişisel gelişimlerini sağlaması ve sanat ile iç içe olmaları için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Keçiörengücü'nden kadın ve öğrenci taraftarlarına Kocaelispor maçı için büyük jest!

Ankara Keçiörengücü'nden kadın ve öğrenci taraftarlarına Kocaelispor maçı için büyük jest!