ANASAYFA Sincan Sincanlı hanımlar Şef Nermin Öztürk ile bir araya geliyor

Sincanlı hanımlar Şef Nermin Öztürk ile bir araya geliyor

Sincan Belediyesi’nin marka projelerinden birisi olan Gastro Akademi'de eğitimler devam ediyor. Sincan Belediyesi, Gastro Akademi'de Sincanlı hanımlar ile Şef Nermin Öztürk'ü buluşturuyor.
yazar
Haber Merkezi
Sincanlı hanımlar Şef Nermin Öztürk ile bir araya geliyor

Zeytinyağlılar, dolmalar, hamur işleri, tatlılar ve birbirinden lezzetli yemek tarifleri hünerli ellerle buluşuyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın resmi açılışını yaptığı Gastro Akademi, geleceğin şeflerini yetiştiriyor. Yeni dönem eğitimleri başlayan Gastro Akademi’de öğrenciler yeteneklerini konuşturmanın heyecanını yaşıyor.

Sincan Belediyesi’nin marka projelerinden birisi olan Gastro Akademi'de geleceğin şeflerini yetiştirmek ve bu alanda yeteneği ve isteği olan vatandaşları desteklemek amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

1-3.jpg

ŞEF NERMİN ÖZTÜRK SİNCANLI HANIMLAR İLE BULUŞUYOR

Türk ve dünya mutfağında yer alan birbirinden lezzetli tariflerin hünerli ellerle buluştuğu Gastro Akademi eğitimleri sadece yemek yapmaktan ibaret değil. Kursiyerler iş güvenliği, besin grupları ve besin öğeleri, hijyen gibi pek çok ders de görüyor.

Sincan Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Ercan, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gastro Akademi'de Sincanlı hanımlar ile Şef Nermin Öztürk'ü buluşturacağını duyurdu. Yapılan paylaşımda, "Gastro Sincan'da eğitimlerimizi lezzetli tariflerle süsleyeceğiz. Şef Nermin Öztürk'ün katılımıyla gerçekleşecek olan programımızın ardından Sincan Belediyesi Kültür Evi'nde, çay sohbetinde buluşacağız. Tüm hanımefendilerimizi bekleriz" ifadeleri yer aldı.

screenshot-4.jpg

Şef ve TV Programcısı Nermin Öztürk, 18 Kasım (bugün) saat 12:00'da Gastro Sincan'da Sincanlı hanımlar ile bir araya gelecek.

haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Asrın felaketinden yaralı kurtuldu, 9 ay sonra kazada öldü

Asrın felaketinden yaralı kurtuldu, 9 ay sonra kazada öldü