ANASAYFA Sincan Sincanlılar belediyenin açtığı kapalı yüzme havuzlarına yoğun ilgi gösteriyor

Sincanlılar belediyenin açtığı kapalı yüzme havuzlarına yoğun ilgi gösteriyor

Ankara’nın Sincan Belediyesi tarafından açılan 3 kapalı yüzme havuzuna vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösteriyor.
Sincanlılar belediyenin açtığı kapalı yüzme havuzlarına yoğun ilgi gösteriyor

Ankara’nın Sincan Belediyesi tarafından vatandaşların hizmetine sunulan 3 adet kapalı yüzme havuzuna yoğun ilgi gösteriliyor.

Vatandaşların talepleri doğrultusunda sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Sincan Belediyesi ilçeye 3 adet kapalı yüzme havuzu inşa etti. Yüzme sporuna ilgi duyan vatandaşlar bu güzel havuzlar gideriyor. Kapalı havuzlar yılın her dönemi hizmet verebilecek.

HAVUZLAR YENİKENT, CİMŞİT VE TÖREKENT'TE

Sincan Belediyesi'nin inşa ettiği kapalı havuzlar Yenikent, Çimşit ve Törekent’te hizmet veriyor. Havuzlar hijyenik ve güvenli ortamda vatandaşlara spor yapma imkanını sunuyor. Tam donanımlı, ulaşım açısından da kolay noktalarda bulunan havuzlardan toplumun her kesiminin faydalanması amaçlanırken sağlıklı yaşam için de büyük katkı sağlıyor. Kadınlar ve erkekler için belirli günlerde hizmet veren yarı olimpik yüzme havuzları unutulmaz bir spor deneyimi sunarak vatandaşların yaşam kalitesini arttırıyor.

Havuzlarda çocuklar ile yetişkinler için kurslar veriliyor ve yüzme öğretiliyor. Uzman eğitimciler tarafından verilen kurslar büyük ilgi görürken çocukların suyun tadını çıkarmaları ve kendilerini güvende hissetmeleri hedefleniyor. Çocuğundan yetişkinine öğrenciler hem eğleniyor hem öğreniyor. Bunun yanı sıra özel çocuklara Törekent Yüzme Havuzu’nda yüzme dersi veriliyor. Özel çocuklar suyun terapi etkisinden faydalanarak fiziksel güçlerini arttırıyor.Yüzme eğitmenlerin verdiği eğitimler çocuklarda büyük mutluluk ve sevinç yaratıyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Keçiören'de köpeklerin saldırısı sonucu ağır yaralanan çocuğun hastane görüntüleri paylaşıldı!

Ankara Keçiören'de köpeklerin saldırısı sonucu ağır yaralanan çocuğun hastane görüntüleri paylaşıldı!