ANASAYFA Sincan Sincanlılar Mahalle Şenliği'nde buluştu

Sincanlılar Mahalle Şenliği'nde buluştu

Sincan Belediyesi Kent Meydanı’nda düzenlediği Mahalle Şenliği'nde yüzlerce çocuk ve aileleri ile bir araya geldi.
yazar
Haber Merkezi
Sincanlılar Mahalle Şenliği'nde buluştu

Başkent Ankara'da Sincan Belediyesi, Sincan halkı için etkinlik ve şenlikler düzenleyerek hizmet sunmaya devam ediyor. Sincan Belediyesi, çocuklar için geçtiğimiz günlerde 'Mahalle Şenliği' programı düzenledi.

"Tüm çocuklarımızı bekliyoruz"

'Mahalle Şenliği' programı düzenleyeceklerini program öncesi duyuran Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, resmi sosyal medya adresinden yaptığı paylaşım ile Mahalle Şenliği etkinliğini Sincan halkıyla paylaşmıştı.

Başkan Murat Ercan, Twitter'dan yayınladığı 'Mahalle Şenliği' programı açıklamasında:

"Sincan'ı güzelleştiren çocuklarımız ve yazın enerjisiyle, Mahalle Şenliğimizde buluşacağız. Birbirinden eğlenceli etkinlik, animasyon ve ikramlarımızın yer aldığı programımıza tüm çocuklarımızı bekliyoruz." ifadelerine yer vermişti.

28-29 Temmuz tarihlerinde Sincan Belediyesi'nin düzenlediği şenlikte, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yüzlerce çocuk ve aileleri ile bir araya geldi.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor! TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

citroen-6.jpg

Öncesinde aşure dağıtıldı
Mahalle Şenliği'nde, paylaşmanın, kardeşliğin ve dayanışmanın sembolü olan Muharrem ayı dolayısıyla Kent Meydanı'nda aşure dağıtıldı. Eşi Emine Ercan ile dağıtım standlarının başına geçen Başkan Murat Ercan, vatandaşlara aşure dağıtımında yardımda bulundu.

"7'den 70'e herkesin şenliği"
Sincan Belediyesi, 28-29 Temmuz tarihlerinde düzenlediği Mahalle Şenliği etkinliği ile yüzlerce çocuğun ve ebeveynlerinin yüzünü güldürdü. Bu anların gururunu yaşayan belediye sosyal medyadan yaptıkları paylaşım ile bu anları paylaştı.
Şenlikte yapılan oyun parklarıyla minikler eğlenceli vakit geçirdiler. Ayrıca palyaçolar da etkinliğe renk kattılar. Şenlike yapılan yarışmalarla da heyecanlı dakikalar yaşayan çocuklar eğlenceye doyamadı.

Başkan Murat Ercan çocuklara katıldı
Etkinlikte düzenlenen yarışmalar heyecan dolu dakikalara sahne olurken Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da çocukların bu heyecanlarına ortak oldu.
Mahalle şenliği'nde halk ile beraber eğlenen Murat Ercan'a, etkinlikte bulunan minikler ve çok sayıda kişi yoğun ilgi gösterdi.

Yoğun ilgi gören Mahalle Şenliği etkinliğinin yaz boyunca devam etmesi planlanıyor.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediyesi 'Kent Orkestrası ile Yaz Konserleri' için bugün son gün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 'Kent Orkestrası ile Yaz Konserleri' için bugün son gün!