ANASAYFA Sincan Sincanlılar yüzmeye doyamıyor! Belediye havuzlarına yoğun ilgi sürüyor

Sincanlılar yüzmeye doyamıyor! Belediye havuzlarına yoğun ilgi sürüyor

Ankara'nın Sincan ilçesinde Sincan Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı yüzme havuzlarına yoğun ilgi sürüyor. Sincanlılar yüzmeye doyamıyor.
Sincanlılar yüzmeye doyamıyor! Belediye havuzlarına yoğun ilgi sürüyor

Ankara'nın Sincan ilçesinin sakinleri, yüzmenin tadını 7'den 70'e doyasıya çıkarıyor. Sincan Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı yüzme havuzları, ilçe vatandaşlarının yoğun ilgisini alıyor. 

Yarı olimpik yüzme havuzlarında, bir yandan her yaş grubuna yüzme kursları verilirken, diğer yandan yüzme tutkunları için doyasıya bir vakit sunuluyor. İlçede bulunan 3 adet kapalı yüzme havuzunda, ilçe sakinleri yüzmeye hasret kalmıyor. 

3 FARKLI YÜZME HAVUZU SİNCANLILARIN HİZMETİNDE 

Törekent, Yenikent ve Çimşit'te bulunan yüzme havuzları, yılın her dönemi hizmet vermeye devam ediyor. Tam donanımlı havuzlara isem ulaşım ilçede bulunan toplu taşıma araçlarıyla rahatlıkla sağlanıyor. 

Kadın ve erkekler için ayrı günlerde hizmet veren havuzlarda çocuk ve yetişkinlere yönelik kurslar da bulunuyor. Özellikle çocuklar yüzme keyfini doyasıya çıkarırken hem eğleniyor hem de öğreniyor. 

ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLARA ÖZEL YÜZME DERSLERİ 

Törekent Yüzme Havuzu'nda, ilçenin özel gereksinimli çocukları da unutulmadı. Özel gereksinimli çocuklar, Törekent Yüzme Havuzu'nda suyun terapi etkisi ile fiziksel güçlerinin arttırılmasına yönelik dersler alabiliyor. 

Su içinde gerçekleşen bu aktiviteyle, özel gereksinimli çocuklar suyun terapi etkisiyle fiziksel güçlerini arttırıyor, yüzme iyileşme süreçlerine katkıda bulunuyor. Sincan Belediyesi'nin resmi internet sitesinden, bu unutulmaz deneyime katılmak isteyenler detaylı bilgiye ulaşıyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MKE Ankaragücü 12 günde 4 maç oynayacak

MKE Ankaragücü 12 günde 4 maç oynayacak