ANASAYFA Sincan Yanlışlıkla babası tarafından vurulan çocuk hakkında dayısından dehşete düşüren sözler!

Yanlışlıkla babası tarafından vurulan çocuk hakkında dayısından dehşete düşüren sözler!

Ankara'nın Ayaş ilçesi Evci Köyü yakınlarındaki ormanlık alanda G. D. adlı baba, av için oğlu E. D. (10) ile ormana gitmişti. Ancak av tüfeğini kontrol ederken meydana gelen korkunç bir kaza sonucu yanlışlıkla oğlunu vurmuştu.
yazar
Haber Merkezi
Yanlışlıkla babası tarafından vurulan çocuk hakkında dayısından dehşete düşüren sözler!

Ankara'nın Ayaş ilçesi Evci Köyü yakınlarındaki ormanlık alanda trajik bir olay yaşandı. G. D. adlı baba, av için oğlu E. D. (10) ile ormana gitmişti. Ancak av tüfeğini kontrol ederken meydana gelen korkunç bir kaza sonucu yanlışlıkla oğlunu vurdu. Baba, oğlunun kanlar içinde yere düştüğünü görünce bu acıya dayanamayarak aynı silahla intihar etti.

BABA VE OĞUL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Olay, çevredekilerin ihbarı üzerine jandarma ve sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle ortaya çıktı. Baba ve oğlunun yaşamını yitirdiği belirlendi. Cenazeler, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

G. D. ve oğlu E. D., aileleri tarafından dualarla son yolculuklarına uğurlandı. Baba Sincan Malıköy Mezarlığı'na, oğul ise Sincan Cimşit Mezarlığı'na defnedildi.

"KENDİMİ VE ÇOCUĞUMU ÖLDÜRECEĞİM"

Olayla ilgili olarak, E. D.’nin dayısı F. Y., "Çocuğun babası av tutkunuydu. O gün de ava gitmişler. Sabahında da bize haber geldi. Çocuğun yanlışlıkla vurulduğu yönünde. Sonra da intihar etmiş. Önceki günler eşine mesaj göndermiş. ‘Kendimi ve çocuğumu öldüreceğim’ diye. Anne ile babanın arası iyi değildi. Sıkıntılar vardı. Ayrılmışlardı. Vefat eden çocuğa babası bakıyordu. Diğer çocukta annesinde kalmıştı. Her ihtimali düşünmek lazım ama ben babanın bilerek çocuğunu öldürdüğünü düşünmüyorum. Anne ile baba arasındaki problemlerden bize çok bahsetmiyorlardı. Bilerek mi oldu bu olay, yoksa yanlışlıkla mı biz de bilmiyoruz" dedi.

Soruşturma ise devam ediyor. Olayın tamamen kaza sonucu mu yoksa başka faktörlerin etkisiyle mi gerçekleştiği araştırılıyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Faydaları saymakla bitmez! Ne öksürük bırakıyor ne ateş

Faydaları saymakla bitmez! Ne öksürük bırakıyor ne ateş