ANASAYFA Sincan Yarıyıl tatili heyecanı Sincan'da yaşanıyor!

Yarıyıl tatili heyecanı Sincan'da yaşanıyor!

Ankara'da Sincan Belediyesi, öğrencilerin yarıyıl tatilini doyasıya yaşayabilmesi için ilçede çocuklara yönelik çeşit çeşit animasyon filmlerini gösterime sunacak.
Yarıyıl tatili heyecanı Sincan'da yaşanıyor!

Ankara'da sosyal belediyecilik anlayışı ve 7'den 70'e her vatandaşının ihtiyacına göre hizmet ve projeler sunan Sincan Belediyesi, bu sefer de ilçe öğrencilerine yönelik bir adım attı. 

Yarıyıl tatili heyecanı öğrencilerin dört bir yanını sararken tatilde çeşitli aktiviteler yapabilmek için ebeveynlerin arayışı da sürüyor. Sincan Belediyesi, ilçe öğrencilerinin yarıyıl tatilini doyasıya eğlenerek geçirebilmesi için Sincan'da sinema rüzgarı estiriyor. 

SİNCANLI ÖĞRENCİLERE YARIYIL TATİLİ BOYUNCA DOYASIYA SİNEMA SEYRİ 

Sincan Belediyesi tarafından yarıyıl tatili süresince Lale Konferans ve Tiyatro Salonu’nda birbirinden heyecanlı ve macera dolu animasyonlar yarıyıl tatiline çıkan çocuklar için gösterimde olacak. 

Belediyenin yarıyıl tatili sürprizi hem Sincanlı çocukları hem de ebeveynleri sevindirdi. 4 farklı animasyon filminin gösterimde olacağı tatil boyunca Sincanlı çocuklar, doyasıya bir tatil geçirecek. 

Lale Konferans ve Tiyatro Salonu’nda gösterime girecek macera dolu animasyon filmleri ise şu şekilde: 

Keloğlan Korsana Karşı,

Afacan’ın Hatıra Ormanı,

Çalışkan Çocuklar,

Masal Masal İçinde. 

Sincan Belediyesi tarafından yarıyıl tatili öğrencilerine yönelik sunulacak animasyon filmlerle ile ilgili detaylara belediyenin resmi sosyal medya hesapları ve internet adresi üzerinden ulaşılıyor.  

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocatepe Cami'nin gökyüzü ile buluşma anı kartpostallık görüntüler oluşturdu

Kocatepe Cami'nin gökyüzü ile buluşma anı kartpostallık görüntüler oluşturdu