3. Lig takımı şaşırtmaya devam ediyor! Bayern'den sonra başka Bundesliga takımını elediler

Almanya Kupası'nda 3. Lig ekibi Saarbrucken, Bayern Münih'in ardından bir başka Bundesliga ekibini eleyerek adını çeyrek finale yazdırdı.

3. Lig takımı şaşırtmaya devam ediyor! Bayern'den sonra başka Bundesliga takımını elediler

Almanya Kupası'nda sürpriz sonuçlar yaşanmaya devam ediyor. Almanya 3. Ligi'nde mücadele eden Saarbrucken, 2.turunda Bayern Münih'i son dakikalarda bulduğu gol ile mağlup ederek son 16 turuna kalmıştı. Bayern'i 2-1 ile geçen Saarbrücken'e galibiyeti 45+1. dakikada Patrick Sontheimer ve 90+6. dakikada Marcel Gaus'un attığı goller getirmişti. Şimdi de bir başka Bundesliga ekibini eleyerek çeyrek finale yükseldiler.

SAARBRUCKEN 2 GOLLE ADINI ÇEYREK FİNALE YAZDIRDI

Almanya'nın Saarbrücken kentinde bulunan Ludwigspark'ta oynanan mücadelede 3. Lig ekibi Saarbrucken göz kamaştıran performansını sürdürdü ve Bundesliga'nın güçlü takımlarından Eintrahct Frankfurt 2-0 mağlup ederek kupa dışına itti.

Saarbrucken'e Eintracht Frankfurt karşısında galibiyeti getiren golleri 64. dakikada Brunker ve 78. dakikada Kerber kaydetti ve 2-0 ile 3. Lig temsilcisi çeyrek finale yükseldi.

Eintracht Frankfurt'ta karşılaşmanın 83. dakikasında Futkeu kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

SAARBRUCKEN RAKİBİ STUTTGART OLDU

Saarbrücken'in çeyrek finaldeki rakibi Stuttgart oldu. Son 16 turunda Stuttgart ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. Stuttgart sarı - siyahlı ekibi 54. dakikada Sehrou Guirassy ve 77. dakikada Silas Katompa Mvumpa'nın attığı goller ile 2-0 mağlup etti ve adını çeyrek finale yazdırdı.

SONRAKİ HABER