3. Lig’de Etimesgut güldü, Polatlı üzüldü, Çankaya’nın işi son 2 haftaya kaldı

Başkent takımlarının yer aldığı, Nesine 3.Lig 1.Grup’ta sezonun bitimine 2 hafa kala durumlar netleşmeye başladı.

3. Lig’de Ankara takımlarının son durumu belli oldu!

Nesine 3.Lig 1.Grup’ta 3 Başkent takımı mücadele ediyor. Karalar İnşaat Etimesgut Spor, Astor Enerji Çankaya SK ve Polatlı 1926 Spor Kulübü takımları ligin başından bu yana mücadelelerini sürdürüyorlar.
Karalar İnşaat Etimesgut Spor’un play – off, Astor Enerji Çankaya SK ve Polatlı 1926 SK kümede kalmak için sezon boyunca maçlarını oynadılar.

KARALAR İNŞAAT ETİMESGUT SPOR HEDEFİNE ULAŞTI

Nesine 3. Lig 1. Grup’ta play - off mücadelesi veren Karalar İnşaat Etimesgut Spor Kulübü dün oynadığı karşılaşmada Yalova FK 77’yi konuk etti. Karşılaşma başkent ekibinin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Karalar İnşaat Etimesgut Spor Kulübü, 6. dakikada Alişan Durmuş ile bulduğu golle öne geçti. 67. dakikada Can Muhammet Vural attığı golle skoru 2-0’a getirdi. Maç bu skorla sona ererken, Başkent ekibi ligin bitimine 2 hafta kala 49 puanla play – off oynama hakkını kazandı.

Sarı – lacivertliler, önümüzdeki hafta Küçükçekmece Sinopspor’a konuk olacak ve son hafta Bulvaspor maçıyla ligi tamamlayacak. Bu 2 hafta da formalite maçları olacak. Sarı – lacivertliler artık play – off’daki rakiplerini bekliyorlar.

3. Lig’de Etimesgut güldü, Polatlı üzüldü, Çankaya’nın işi son 2 haftaya kaldı

POLATLI 1926 SK KÜME DÜŞTÜ

Nesine 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden diğer Başkent ekibi olan, Polatlı 1926 Spor Kulübü ise küme düştü. Ankara ekibi sezonun bitimine 2 hafta kala ligden düşmeyi garantiledi.

Polatlı 1926 Spor Kulübü, bu sezon ligde 28 karşılaşmaya çıktı ve bu maçlardan sadece 25 puan toplayabildi. Ancak bu puanlar Ankara ekibini ligde tutmaya yetmedi. Sezonun tamamlanmasına 2 hafta kala Polatlı 1926 Spor Kulübü küme düştü.

Sezonun 28. hafta karşılaşmasında Küçükçekmece Sinopspor’u konuk eden Polatlı 1926 Spor Kulübü, sahan 4-1 mağlup ayrıldı. Başkent ekibi, sahadan puansız ayrılınca matematiksel olarak ligde kalma ihtimali kalmadı.

Polatlı 1926 SK, yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek.

3. Lig’de Etimesgut güldü, Polatlı üzüldü, Çankaya’nın işi son 2 haftaya kaldı - Resim : 2

ASTOR ENERJİ ÇANKAYA SK İŞİ SON 2 MAÇA BIRAKTI

Bu sezon çok büyük yatırım yapmasına rağmen, aradığı başarıyı bulamayan Astor Enerji Çankaya SK için kritik 2 hafta. Başkent ekibi dün oynadığı karşılaşmada rakiplerinden birisini yenmiş olsa da işini son 2 haftaya bıraktı.

Nesine 3. Lig’in 28. hafta karşılaşmasında Astor Enerji Çankaya SK deplasmanda İnkılap Futbol SK’ne konuk oldu. Karşılaşmayı Başkent ekibi 5-0 gibi net bir skorla kazandı.

Astor Enerji Çankaya SK deplasmanda küme de kalma mücadelesi veren rakiplerinden İnkılap Futbol SK ile karşı karşıya geldi. Başkent ekibi çok rahat bir galibiyet elde etti ve puanını 30’a yükseltti. Ancak bu galibiyet bile küme düşme hattından çıkmasını sağlamadı.

Grupta Astor Enerji Çankaya FK haricinde 6 takım daha kümede kalma savaşı içindeler. Başkent ekibinin kaderi son 2 hafta da oynayacağı 2 maçta belli olacak. Grupta 4 takım küme düşüyor.

Astor Enerji Çankaya FK 12 Nisan’da evinde Beykoz İshaklıspor ile karşılaşacak ve son hafta deplasmanda Galataspor maçıyla ligi tamamlayacak. Başkent ekibi kalan maçlarını da kazanarak ligde kalmayı hedefliyor. Ancak diğer maçlarda alınacak sonuçlarda Astor Enerji Çankaya SK için önemli.

3. Lig’de Etimesgut güldü, Polatlı üzüldü, Çankaya’nın işi son 2 haftaya kaldı - Resim : 3

Nesine 3.Lig 1.Grup’ta son 2 haftaya girilirken oluşan puan durumu şu şekilde:

3. Lig’de Etimesgut güldü, Polatlı üzüldü, Çankaya’nın işi son 2 haftaya kaldı - Resim : 4

Kaynak: Orhan Sal
SONRAKİ HABER