ANASAYFA Spor A Milli Futbol Takımının İtalya maçı biletleri satışa sunuldu

A Milli Futbol Takımının İtalya maçı biletleri satışa sunuldu

Avrupa futbolunun ülkeler düzeyindeki en üst düzey futbol organizasyonu EURO 2024'ün başlamasına çok az bir zaman kaldı. Turnuva öncesindeki zamanı iyi değerlendirmek isteyen takımlar hazırlık karşılaşmalarında karşı karşıya geliyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
A Milli Futbol Takımının İtalya maçı biletleri satışa sunuldu

A Milli Futbol Takımı EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Hırvatistan ve Galler gibi takımların olduğu grupta 1. olarak adını turnuvaya yazdırmıştı. Başarısı ve yakaladığı jenerasyon ile adından söz ettiren Ay yıldızlar hazırlık sürecine devam ediyor.

MART AYINDA TATSIZ PROVALAR YAŞANMIŞTI

Grup maçlarını tamamladıktan sonra ilk hazırlık maçlarını Mart ayında oynayan milliler Macaristan ve Avusturya maçlarından yenilgi ile ayrılmıştı. Özellikle Avusturya maçından 6-1 gibi ağır bir skor ile ayrılan A Milli Futbol Takımı gözünü Haziran ayında turnuva öncesi oynayacağı iki hazırlık maçına çevirmişti.

İTALYA MAÇI AÇIKLAMASI

4 Haziran'da İtalya ve 10 Haziran'da Polonya ile hazırlık maçı oynayacak millilerin bu maçlarda sergileyeceği performans merak konusu olurken TFF'den bir açıklama geldi. TFF 4 Haziran'da İtalya'da oynanacak hazırlık maçına dair bir bilgilendirme yaptı. Yapılan açıklamada biletlerin bugün satışa sunulduğu ifade edildi.

TFF tarafından yapılan açıklama şu şekilde oldu;

A Millî Takımımızın 2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında 4 Haziran'da deplasmanda İtalya ile oynayacağı özel müsabakanın misafir takım tribün bilet satış organizasyonu ev sahibi federasyon tarafından gerçekleştirilmektedir. Misafir tribün biletleri bugün itibarıyla satışa çıkarılmıştır.

Bologna kentindeki Renato Dall'Ara Stadyumu'nda TSİ 22.00'de başlayacak maçı izlemek isteyen taraftarlar, https://figc.vivaticket.it internet sitesi üzerinden bilet satın alabilecekler. Mağduriyet yaşanmaması için maç biletlerinin hızlıca temin edilmesinin önemini hatırlatırız.

KADRO VE SONUÇ MERAK EDİLİYOR

A Milli Futbol Takımının EURO 2024 kadrosunda kimlerin yer alacağı merak konusu oldu. Çağırılacak kadroda kimlerin olacağı kadar takımın nasıl bir performans sergileyeceği konusu merak edilen bir başka husus olarak ön plana çıkıyor.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Spot piyasada elektrik ve doğal gaz fiyatları

Spot piyasada elektrik ve doğal gaz fiyatları