ABB’nin parkur hazırlık kursları devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Jandarma ve Polis Meslek Yüksekokulu ile Astsubay Eğitim Merkezi alanlarında sınava katılacak adaylara yönelik başlattığı ücretsiz hazırlık parkur kurslarına devam ettiklerini bildirdi.

ABB’nin parkur hazırlık kursları devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Jandarma ve Polis Meslek Yüksekokulu ile Astsubay Eğitim Merkezi alanlarında POMEM, MSÜ, BEKÇİLİK, JANDARMA, PMYO, ASEM sınavlarına katılacak adaylara yönelik başlattığı ücretsiz hazırlık parkur kurslarına devam ediyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM), Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ), Bekçilik Sınavı, Jandarma, Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) ve Astsubay Eğitim Merkezi (ASEM) alanlarındaki adaylara yönelik başlatılan ücretsiz hazırlık parkur kursları devam ediyor.

ABB'DEN ÜCRETSİZ HAZIRLIK PARKUR KURSU

Adaylar, 4 Eylül Pazartesi günü “www.ankara.bel.tr” adresi üzerinden başvuru yaparken Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Parkur hazırlık kursu ise 11 Eylül 2023 tarihinde başladı. Atatürk Kapalı Spor ve Sergi Sarayı ile Sincan Aile Yaşam Merkezlerinde düzenlenen fiziki yeterlilik parkuru hazırlık kursları büyük ilgi görüyor. Adaylar gruplar halinde antrenmanlarda dayanıklılık, kuvvet, çeviklik-çabukluk, esneklik ve denge-koordinasyon alanlarında uzman eğitmenler eşliğinde sınavlara hazırlanıyor.

abb111.jpeg

ABB'nin resmi internet sitesinden yapılan resmi açıklamada ''Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’nca iş birliği ile ücretsiz vermiş olduğumuz Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Spor Fiziki Yeterlilik Mülakat sınavlarına 2023-2024 eğitim döneminde 421 Polis (POMEM) PMYO, Jandarma, ASEM, Milli Savunma Üniversitesi, Bekçi adayları başvuru yapmıştır. Uzman eğitmenler eşliğinde ve antrenman boyunca Sağlık personelimizin de eşlik ettiği antrenmanlarımız Sincan Aile Yaşam Merkezinde devam etmektedir.'' denildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER