Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Survivor'a Ronaldinho geliyor

Survivor All Star heyecanı hızla devam ederken yarışmada sunuculuk yapan Acun Ilıcalı, dünyaca ünlü yıldız bir futbolcunun geleceğini duyurdu. Merakla beklenen ismin Brezilyalı eski yıldız Ronaldinho olduğu ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Survivor'a Ronaldinho geliyor

Türk televizyonlarında en çok izlenen yarışma programlarından birisi olan Survivor All Star heyecanı heyecanla takip ediliyor. Program sunucusu Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde büyük bir süpriz yaptı. Ilıcalı, Survivor'a dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen bir oyuncunun Survivor'a katılacağını ifade ederken futbolcunun ismi merak konusu oldu.

İlk olarak Survivor All Star programının fragmanında Acun Ilıcalı tarafından ortaya atılan ismin kim olduğunu futbolseverler ile Survivor tutkunları oldukça merak etti.

ACUN ILICALI YILDIZ İSMİN RONALDİNHO OLDUĞUNU AÇIKLADI

Acun Ilıcalı, Survivor'a konuk olarak katılacak dünyaca ünlü yıldız oyunucun kim olduğunu Bursaspor'un eski forvet oyuncusu ve Survivor yarışmacısı Sercan Yıldırım'ın ısrarı üzerine açıkladı.

Acun Ilıcalı, Survivor'a konuk olarak ismin Brezilya Milli Takımı, Barcelona, Milan gibi takımların formasını terleten ve attığı, attırdığı goller, hafızlardan silinmeyen çalımlar ile bilek hareketleriyle taraflı, tarafsız bütün futbolseverlerin hafızalarına kazınan Ronaldinho'nun geleceğini duyurdu.

Ilıcalı, Ronaldinho'ya Survivor'a gelip ayak tenisi oynamak için davette bulunduğunu kendisinin de kırmayrak bu daveti kabul ettiği ve yarın Dominik Cumhuriyetine gelerek misafir olacağını söyledi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER