ANASAYFA Spor Almanya Kupası'nda Saarbrücken tarih yazıyor

Almanya Kupası'nda Saarbrücken tarih yazıyor

Almanya Kupası Çeyrek final karşılaşmasında 3. Lig ekibi Saarbrücken Borussia Mönchengladbach'ı 2-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi.
Almanya Kupası'nda Saarbrücken tarih yazıyor

Almanya Bundesliga'nın dev takımları Bayren Münih ve Eintracht Frankfurt'u Almanya Kupası'nda saf dışı bırakan 3. Lig ekibi Saarbrücken çeyrek finalde ise Borussia Mönchengladbach'ı saf dışı bıraktı.

Almanya Kupası'nda heyecan devam ederken 3. Lig ekibi Saarbrücken sürprize imza atmaya devam ediyor. Bayern Münih ve Eintracht Frankfut'u eleyerek çeyrek finale yükselen 3. Lig ekibi Borussia Mönchengladbach ile karşı karşıya geldi. Saarbrücken, Mönchengladbach'ı da 2-1 mağlup etti ve yarı finale yükseldi.

Almanya Kupası çeyrek final karşılaşmasında Saarbrücken, Ludwigspark Stadyumu’nda Borussia Mönchengladbach'ı konuk etti.1-0 geriye düştükleri mücadeleyi 90+3. dakikada bulduğu golle 2-1 kazanan ev sahibi ekip, adını yarı finale yazdırdı ve Kaiserslautern'in rakibi oldu.

BAYERN MÜNİH'İ VE FRANKFURT ELEDİLER

3. Lig ekibi Saarbrücken, peri masalına imza atmak için kupanın ikinci turunda Bayern Münih'i, son 16 turunda ise Eintracht Frankfurt'u eleyerek çeyrek finale yükselmişti

3. Lig ekibi Saarbrücken yarı finalde de Bundesliga 2. Lig'inde 15. sırada bulunan Kaiserslautern'u da elemesi halinde Almanya Kupası'nda final yükselecek ve kupayı alırsa yıllarca akıllardan silinmeyecek bir başarıya imza atmış olacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD Başkanlığı için yarışta Biden ve Trump gerekli delege sayısına ulaştı!

ABD Başkanlığı için yarışta Biden ve Trump gerekli delege sayısına ulaştı!