ANASAYFA Spor Alperen Şengün rekorlara doymuyor

Alperen Şengün rekorlara doymuyor

NBA takımlarından Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün, bir rekora daha imza attı. 21 yaşındaki milli yıldız NBA'de 3 bin sayı ve 500 asiste en hızlı ulaşan genç oyuncu ünvanını elde etti.
Alperen Şengün rekorlara doymuyor

Uluslararası Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Houston Rockets forması giyen 21 yaşındaki milli yıldız Alperen Şengün, takımının düşüşte gittiği günlerin aksine bireysel başarılarına bir yenisini daha ekledi. NBA'de son haftalarda çok fazla galibiyet alamayab ve düşüşe geçen Houston Rockets, play - off potasının dışına çıkmış durumda.

Fakat süper yetenek Alperen Şengün, başarılı performansı ile basketbolseverlere müthiş performaslar izletiyor ve göz doldurmaya devam ediyor.

ALPEREN, 500 ASİST REKORUNUN ARDINDAN 3 BİN SAYI REKORUNU DA EGALE ETTİ

Alperen Şengün, 2023 Kasım'da NBA'de 500 asist barajını geçti ve en genç pivot ünvanını Denver'ın yıldızı Nikola Yokiç'in elinden aldı. 500 sayının ardıdnan Alperen, şimdi de NBA tarihinde 3 bin sayı ve 500 asist barajını geçen en genç pivot ünvanının sahibi oldu.

25 Temmuz 2002 doğumlu başarılı Türk oyuncu Alpere Şengün, Houston'ın Oklahoma city Thunder'a yenildiği maçta 23 sayı 11 ribaund ve 6 asistle tamamladı. Alperen sergilediği perfomans ile 3 bin sayı barajını geçerek rekoru eline geçirdi ve başarılması zor bir işe imza attı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Şahin Tepesi Spor Kompleksi inşaatını inceledi

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Şahin Tepesi Spor Kompleksi inşaatını inceledi