Ankara Büyükşehir Belediyesi Filenin Sultanları için hazırladı! Voleybol keyfi dev ekranlarda

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2023 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda final maçına çıkacak Filenin Sultanları’na destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda temsilcilerimizin maçının da dev ekrandan yayımlanacağı bildirildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Filenin Sultanları için hazırladı! Voleybol keyfi dev ekranlarda

Ankara Büyükşehir Belediyesi Filenin Sultanları için hazırladı! Voleybol keyfi dev ekranlarda - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), spora ve sporcuya destek vermeye devam ediyor. Türkiye'nin milli gururu Filenin Sultanları’nın 2023 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda finale çıkmaya hak kazanmasıyla ABB'den yeni bir açıklama geldi. A Milli Kadın Voleybol takımının oynayacağı final maçını dev ekranlardan yayınlayacağını açıklayan ABB, merak edilen adresleri de paylaştı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2023 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda final maçına çıkacak Filenin Sultanları’na desteklerini Başkentten sürdürüyor.

FİLENİN SULTANLARI DEV EKRANDAN İZLENEBİLECEK

2023 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda finale adını yazdıran A Milli Voleybol Takımı’nın maçları Başkent parklarına kurulan dev ekranlardan yayınlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı, Gazi Park ve Altınpark’a kurulacak olan dev ekranlardan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın mücadelesi izlenebilecek.

“ZAFER GECESİNE TANIKLIK ET”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla Başkentlileri Filenin Sultanları’na desteğe davet etti. ABB Başkanı Yavaş, ''Size bakınca gördüğümüz azim ve pes etmeyen inanç dolu kalpleriniz Filenin Sultanları… Haydi Ankara! Sen de sandalyeni kap Atatürk Orman Çiftliği, Gazi Park ve Altınpark’ta yerini al, zafer gecesine tanıklık et.” ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2023-09-03-112351.png

3 PARKTA YAYINLANACAK

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Sırbistan’la karşı karşıya geleceği final maçını dev ekranlardan yayınlayacak. Ankaralı voleybol tutkunları 3 Eylül Pazar günü saat 21.00’de başlayacak heyecanlı karşılaşmayı Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı, Gazi Park ile Altınpark’a kurulacak ekranlardan izleyebilecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER