ANASAYFA Spor Ankara'da başlayan kariyeri Real Madrid'e uzandı! Arda Güler dünya devine imzayı attı!

Ankara'da başlayan kariyeri Real Madrid'e uzandı! Arda Güler dünya devine imzayı attı!

Futbol dünyasına 18 yaşında damga vuran ve yetenekleriyle adından söz ettiren Arda Güler, dünya devi Real Madrid'e imza attı.
yazar
Haber Merkezi
Ankara'da başlayan kariyeri Real Madrid'e uzandı! Arda Güler dünya devine imzayı attı!

Ankara'da başlayan kariyeri Real Madrid'e uzandı! Arda Güler dünya devine imzayı attı!-Türk futbolunda gösterdiği yeteneği ve harika performansı ile 18 yaşında dünya devlerini peşine takan Arda Güler bugün İspanya devi Real Madrid'e imzayı attı.

Aslen Ankaralı olan yıldız futbolcu, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de ve Milli Takım'da 18 yaşında yeteneği ile göz doldurarak tüm dünyanın ilgisini çekmişti.

Ardından da Barcelona ve Real Madrid gibi dünya devlerini peşine takan Güler, kararını Real Madrid'den yana kullanarak 6 sezonluğuna İspanyol devine transfer olmuştu.

Son olarak genç yıldız bugün gerçekleşen tören ile imzayı attı.

"SENİN YETENEKLERİN VE KARAKTERLERİN TÜM DÜNYAYI ETKİLEDİ"

Törende konuşan Real Madrid Başkanı Perez ise şu sözleri kullandı;

Real Madrid'e hoş geldin Arda Güler. Bu büyük günde yanımızda olanlara teşekkürler. Takımı güçlendirmek için daima iyi oyuncular aldık. Real Madrid için tutkulu bir takım oluşturduk. Geleceğimizde önemli bir pay sahibi olacak bir yeteneği transfer ettik. Gelecekte elde edeceğimiz başarıların temelini oluşturuyoruz. Birçok tecrübeli, birçok yetenekli oyuncularla büyük başarılar elde ettik. Bu şekilde de dünyanın en büyük kulübü olduk. Genç ve yetenekli oyuncular, Real Madrid çatısı altında kendilerini geliştirdiler, efsane haline geldiler. Bugün bizim için çok önemli. Real Madrid hayaliyle büyüyen bir çocuğu daha kadromuza katıyoruz. Tüm kulüpler, Arda Güler ile ilgileniyordu. Arda Güler'i size gururla takdim ediyorum. Arda Güler, senin yeteneklerin ve karakterin tüm dünyayı etkiledi. Real Madrid'i seçtiğin için teşekkür ederiz. Birlikte tarih yazabiliriz. 18 yaşında olmana rağmen hayalini gerçekleştirebildin. Bu yaşın rağmen birçok başarı elde ettin. Biz hayalini gerçekleştirmene yardımcı oluyoruz. Senin yeteneklerinle beraber gücümüze güç katacağız. Şampiyonlar Ligi'ni tekrar kazanmanın yolunu bulacağız. Burada büyüyeceksin. Sadece futbol olarak değil, kişilik olarak da büyüyeceksin. Real Madrid'de kendini dünyaya tanıtacaksın. Birlikte başaracağız. Senin Real Madrid kariyerini taçlandıracağız. Arda, sen Türkiye'nin gururusun. Dünyanın en büyük kulübünde oynamanın nasıl bir sorumluluk olduğunu göreceksin. Aynı şekilde Fenerbahçe'de de büyük sorumluluk aldın. 14 yaşında Fenerbahçe'ye katıldın. 16 yaşında Fenerbahçe a takımında oynadın, Avrupa'da oynadın. Türkiye Kupası'nı kazandın, en iyi oyuncu seçildin. Fenerbahçe ile 51 maçta oynadın. Türk Milli Takımı'na seçildin. 17 yaşında inanılmaz bir başarı gösterdin. Türkiye de seninle gurur duyuyor Arda. Kariyerini birlikte yukarı çıkaracağız. Bernabeu'da seni her şekilde destekleyecek bir taraftar bulacaksın. Asla unutma ki Real Madrid'e bir kere gelenlerin kalbinde hep Real Madrid kalır. Milyonlarca Madridista, seni artık ailenin bir parçası olarak görüyor. Her zaman destekleneceksin. Bu sana çok büyük bir sorumluluk getirecek. Herkesin hedefindeki kişisin. Hayatın buna göre şekillenecek. Tüm çocuklar, seni izleyecekler. Evine hoş geldin. Real Madrid'e hoş geldin Arda."

real-madrid.jpg

"REAL MADRİD'İN EFSANESİ OLMAK İSTİYORUM"

Ardından konuşmak için kürsüye çıkan 18 yaşındaki genç yetenek Arda Güler ise "Bugün benim hayatımın en özel günü. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Real Madrid'in efsanesi olmak istiyorum. Burada olmak çok büyük bir gurur!" ifadelerine yer verdi.

Arda Güler'in annesi Serap Güler ise oğlunun imza töreninde duygu dolu anlar yaşadı. Anne Güler'i ise Arda Güler teselli etti.

imza-toreninde-arda-gulerin-annesi-gozyaslarini-tutamadi-7e797661.jpg

24 NUMARA ARDA'NIN

Öte yandan Arda Güler'in forma numarası da belli oldu. 18 yaşındaki futbolcu, eflatun-beyazlılarda 24 numaralı formayı terletecek.

real-madrid-arda.jpg

6 sezonluğuna Arda Güler ile anlaşan Real Madrid, Fenerbahçe'ye nakit olarak 20 milyon Euro bonservis bedeli verecek. Bunun yanında 10 milyon Euro oyuncu ve kulüp başarı bonusları eklenecek. Arda'nın sonraki satışından gelecek paranın %20'si Fenerbahçe'ye verilecek.

GENÇLERBİRLİĞİ'NİN ALTYAPISINDAYDI

Profesyonel futbol kariyerine ise Başkent temsilcisi Gençlerbirliği'nin altyapısında başlayan genç yetenek 2019 yılında Fenerbahçe'nin altyapısına dahil olmuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çamkoru Tabiat Parkı Ankara'nın hangi ilçesinde bulunuyor ve nasıl gidilir?

Çamkoru Tabiat Parkı Ankara'nın hangi ilçesinde bulunuyor ve nasıl gidilir?