ANASAYFA Spor Ankara'da Geleneksel Okçuluk Minikler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası'na start verildi

Ankara'da Geleneksel Okçuluk Minikler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası'na start verildi

Başkent Ankara'da pek çok spor etkinliği düzenleniyor. Son olarak Geleneksel Okçuluk Minikler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası'nın Ankara'da başladığı bildirildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'da Geleneksel Okçuluk Minikler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası'na start verildi

Ankara'da Geleneksel Okçuluk Minikler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası'na start verildi - Başkent Ankara, bu sene pek çok spor faaliyetine ilişkin etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Geleneksel Okçuluk Minikler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası'nın da Başkent Ankara'da yapılacağı duyurulmuştu. Spor faaliyetlerine ilişkin takvime yer verilirken Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen faaliyetin Başkent Ankara'da başladığı bildirildi.

screenshot-52.jpg

700 SPORCU TER DÖKECEK

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen Geleneksel Okçuluk Minikler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası, Geleneksel Sporlar Gençlik ve Spor Kulübü Tesisleri'nde organize edildi. Geleneksel Okçuluk Minikler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası'nda 8 ile 13 yaş arası 700 sporcunun mücadele edeceği kaydedildi.

screenshot-54.jpg

9 TEMMUZ TARİHİNDE SON BULACAK

8 Temmuz Cumartesi 2023 tarihinde başlayan Geleneksel Okçuluk Minikler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası'nda yapılacak yarışmalar esnasında geleneksel kıyafetler giyen sporcuların 25, 30 ve 35 metreye ok attıkları şampiyona 9 Temmuz Pazar 2023 tarihi ile de sona erecek.

screenshot-53.jpg

Mücadele ilgi ile takip edilirken daha fazla Ankara haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
8 Temmuz spot piyasada doğal gaz fiyatları ne kadar?

8 Temmuz spot piyasada doğal gaz fiyatları ne kadar?