Ankara’da voleybol şenliği başlıyor

Ankara’da voleybol şenliği başlıyor. 17-20 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan ve Türk voleybolunun önemli isimlerinden Ahmet Göksu'nun adını yaşatmak için düzenlenecek olan Ahmet Göksu Voleybol Turnuvası yarın başlıyor.

Ankara’da voleybol şenliği başlıyor

17-20 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan ve Türk voleybolunun önemli isimlerinden Ahmet Göksu'nun ismini yaşatmak için düzenlenecek olan Ahmet Göksu Voleybol Turnuvası’nda Başkentli voleybol severler voleybola doyacaklar.

Turnuvada Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden TVF Spor Lisesi, Etimesgut Belediye Gelişim Spor Kulübü, Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Kavak Spor, Temiz Enerji Birliği Spor Kulübü ve Mısıroğlu Beytepe Spor Kulübü mücadele edecek.

Mücadeleler Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. İlk maçlar 17.30 da, ikinci maçlar ise 19.30’da başlayacak.

PROGRAM ŞU ŞEKİLDE:

17 EYLÜL ÇARŞAMBA

Etimesgut Belediye Gelişim SK – TVF Spor Lisesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi SK – Mısıroğlu Beytepe SK

18 EYLÜL PERŞEMBE

Kavak SK – Etimesgut Belediye Gelişim SK

TEB SK – Ankara Büyükşehir Belediyesi SK

Ankara’da voleybol şenliği başlıyor

19 EYLÜL CUMA

TVF Spor Lisesi – Kavak SK

TEB SK – Mısıroğlu Beytepe SK

20 EYLÜL CUMARTESİ

17.30 Üçüncülük maçı

19.30 Final maçı

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER