ANASAYFA Spor Ankara’daki ATV şampiyonasına katılan Eskişehirli sporcu 4'üncü oldu

Ankara’daki ATV şampiyonasına katılan Eskişehirli sporcu 4'üncü oldu

Türkiye Motosiklet Federasyonunun organize ettiği Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın ikinci etap yarışları, Ankara'da tamamlandı. Ankara’da düzenlenen ATV şampiyonasına katılan Eskişehirli sporcu Burak Kahya, 10 saniye farkla derece alamayıp 4. oldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara’daki ATV şampiyonasına katılan Eskişehirli sporcu 4'üncü oldu

ESKİŞEHİR (İHA) - Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın ikinci etap yarışları, Başkent Ankara'da tamamlandı. Ankara Büyükşehir Belediyesinin (ABB) desteğiyle Bala ilçesinde Beynam 312 Motor Sporları Merkezi'nde dün başlayan organizasyonda, çeşitli sınıflarda ana yarışlar gerçekleştirildi.

Ankara’daki ATV şampiyonasına katılan Eskişehirli sporcu Burak Kahya, 10 saniye farkla derece alamayıp 4'üncü oldu.
2024 Türkiye Endro-ATV Şampiyonası 2'nci Ayak yarışları Ankara’da düzenlendi. Burak Kahya isimli sporcu Eskişehir’den yarışlara katıldı. 

ATV ŞAMPİYONASINA KATILAN ESKİŞEHİRLİ SPORCU 4. OLDU

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın Bala ayağında 108 enduro motosikleti ve 18 ATV aracıyla 6'sı kadın toplam 126 sporcu, zorlu engelleri aşarak dereceye girmek için mücadele etti.

Kıran kırana geçen parkurda Burak Kahya iyi bir performans gösterse de, 10 saniye farkla dereceye giremedi. Oldukça keyifli geçen yarışta derece elde edemeyen Kahya, Eskişehir’e geri döndü. Öte yandan Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, “Ankara'da şampiyonanın ikinci ayağını da renkli ve güzel bir ortamda yapıyoruz. 

Bugün 6'sı kadın 126 sporcumuz kıyasıya bir mücadele veriyor, çok güzel bir doğa, güzel bir atmosfer” değerlendirmesinde bulundu. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TCMB Mayıs faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

TCMB Mayıs faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?