Ankaragücü Basın Sözcüsü Aytekin konuştu! Başkent ekibinde hedef mutlak galibiyet

MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Ankaragücü Basın Sözcüsü Aytekin konuştu! Başkent ekibinde hedef mutlak galibiyet

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında MKE Ankaragücü ile Trabzonspor, Eryaman Stadyumu'nda 6 Ocak saat 19.00'da karşı karşıya gelecek.

MKE Ankaragücü Yönetim Kurulu ve Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, Trabzonspor maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Aytekin, Önlerinde 10 gün içerisinde de biri kupa mücadelesi olmak üzere 4 karşılaşma çıkacaklarını aktardı. Son 8 Süper Lig maçında sadece 1 mağlubiyet alan bir MKE Ankaragücü var. Çok iyi mücadele ettiklerini karşılaşmalarda maalesef şanssız beraberlikler aldıklarını ifade etti.

AYTEKİN, TRABZONSPOR VE ERTELENEN ALANYASPOR MAÇINDAN UMUTLU

Trabzonspor ve ertelenen Alanyaspor karşılaşmaları ile ligin ilk yarısını tamamlamış olacaklarını ve bu maçlarda alacakları iyi sonuçlar işle ligin ilk yarısını üst sıralarda tamamlamalarını sağlayacağını vurguladı.

TRABZONSPOR KARŞISINA ANKARAGÜCÜ SEYİRCİSİZ ÇIKACAK

Trabzonspor karşısında sahaya aldıkları ceza nedeniyle sarı - lacivertli taraftardan yoksun çıkacak olmalarına rağmen Karadeniz ekibini mutlaka yenmek istediklerini ve ligde birkaç kulüp dışında puanların birbirine yakın olduğunu gördüklerini dile getirdi.

Aytekin son olarak, Ankaragücü'nün seyirci cezasına da değinerek, her ne kadar seyircisiz maça çıkacak olsalar da Ankaragücü taraftarlarının manevi desteğini hissederek onlara 3 puan armağan etmenin hedefleri olduğunu belirtti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER