ANASAYFA Spor Ankaragücü Başkanı Faruk Koca açıkladı! Yüzde 90 bitirdiğimiz 3-4 oyuncu var!

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca açıkladı! Yüzde 90 bitirdiğimiz 3-4 oyuncu var!

MKE Ankaragücü Kulüp Başkanı Faruk Koca, sarı lacivertli camiaya seslenerek önemli açıklamalarda bulundu.
yazar
Haber Merkezi
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca açıkladı! Yüzde 90 bitirdiğimiz 3-4 oyuncu var!

Süper Lig'de Başkent temsilcimiz MKE Ankaragücü'nde Başkan Faruk Koca gündeme dair sıcak açıklamalarda bulunarak Başkentli taraftarların merak ettiği konulara açıklık getirdi.
Ligde hareketli bir sezonu geride bırakan ve önümüzdeki sezonda da Süper Lig macerasına devam edecek olan Başkent ekibinde Başkan Koca en çok merak edilen transfer, kiralık futbolcular, geride kalan sezon, önümüzdeki sezon hedefleri, kamp çalışmalarına ilişkin net açıklamalarda bulundu.

Yeni sezon için hazırlıkların devam ettiğini belirten Başkan Koca, “Hazırlıklara başladık. 1 hafta Ankara’dayız. Daha sonra Bolu’da kamp yapacağız. Takımın iskeletinin bir arada olması sezon öncesi daha iyi oluyor. Takımın ana iskeletini kurup kampa gitmek istiyoruz." dedi.

"YÜZDE 90 BİTİRDİĞİMİZ 3-4 OYUNCU VAR"

Ardından transfer konusuna da ve 3-4 oyuncuya dair müjdeyi veren Koca, "Hocamızın göndermek istemediği hiçbir oyuncuyu göndermedik. Özellikle Ali Sowe’da zorlandık. Ama sağolsun oyuncu burada kalmak istedi. Kiralıklar gitti. Ali Sowe ile uzattık. Bajiç ve Hayrullah’ı aldık. Kitsiou ve Hanusek’i aldık. Yüzde 90 bitirdiğimiz 3-4 oyuncu var. Bu hafta onlarda netleşecek. Ana omurgayı bu hafta tamamlamış oluruz. Dia Saba transferini çok netleştirmeden bir şey demiyoruz. Şartlarla ilgili mutabakat sağlandı. Ama netleştirmeden bir şey diyemiyoruz. 2 kanat, 1’de 10 numara ile ilgili bu hafta inşallah bitirmek için çaba sarf ediyoruz. İnşallah Ankaragücü için daha iyi olacak” ifadelerini kullandı.

"EN BÜYÜK PROBLEM EKONOMİK KATKIYI ALACAĞIMIZ ORTAMLARIN AZALMIŞ OLMASI"

Kulüpteki sıkıntıların ekonomik olduğunu belirten Koca, “En büyük problem ekonomik katkıyı alacağımız ortamların azalmış olması. Bu gelirlerle, bu iş nasıl gidecek başkanlar bunu düşünüyor. Döviz hareketli. Kulüp başkanlarını bu durum bir hayli düşündürüyor. Biz kulüpleri ayakta tutmak için çaba sarf ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

"GEÇEN SEZON 12 PUANIMIZI ALAMADIK"

Geçtiğimiz sezon ligde yaşanan hakem hatalarını da unutmayan Koca, “Bütün kulüpler sıkıntılı. Biz 12 puanımızı alamadık. Hakem hatalarından 4 maçta mağlup olduk. Bütün kulüpler bundan mağdur olduklarını söylüyorlar. Hakem kalitemiz iyi değil. TFF Başkanımıza toplantıda ‘hakem kararları ve hakem atamaları ile ilgili ciddi endişelerimiz var. Kabul etmiyoruz. Gözlemci ve temsilci raporlarıyla ilgili mağduruz’ dedik. Bütün kulüp başkanları da buna katıldılar. Benim bir önerim var: Hakemlerle ilgili ilk 5 maç hiç kimse konuşmasın, değerlendirme yapmasın. Siz bu konuda maksimum hassasiyeti göstererek önlemleri alın diye TFF Başkanımıza çağrıda bulunduk. İnşallah bunlar değerlendirilir” dedi.

Öte yandan Başkent temsilcimiz yeni sezon hazırlıkları kapsamında şu ana kadar 6 oyuncuyu kadrosuna katmış bu transferlerden 4 tanesi ise geçtiğimiz sezon takımda forma giyen ve adından söz ettiren Ali Sowe, Uros Radakovic, Kitsiou, Hanousek olmuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
5 Temmuz gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın ne kadar?

5 Temmuz gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın ne kadar?