Ankaragücü - Beşiktaş maçı biletleri satışa çıkıyor

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak olan MKE Ankaragücü - Beşiktaş karşılaşmasının biletleri satışa çıkıyor.

Ankaragücü - Beşiktaş maçı biletleri satışa çıkıyor

Trendyol Süper Lig'de 14. hafta zorlu bir müsabakaya sahne olacak. MKE Ankaragücü 3 Aralık Pazar saat 19.00'da Eryaman Stadyumu'nda Beşiktaş'ı konuk edecek.

Sarı - lacivertli kulüp sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile bu önemli mücadelenin biletlerinin bugün saat 15.00'te satışa çıkacağını duyurdu.

MKE ANKARAGÜCÜ - BEŞİKTAŞ MAÇ BİLETLERİ NEREDEN ALINABİLİR?

Taraftarlar MKE Ankaragücü'nün Beşiktaş'ı konuk edeceği karşılaşmanın biletlerini passo uygulaması vewww.passo.com.tr internet sitesi üzerinden alabilecekler.

screenshot-2.jpg

Trendyol Süper Lig'de MKE Ankaragücü son olarak Gaziantep FK'yı deplasmanda 1-0 mağlup etti. Ankara ekibi ligde oynadığı 13 maçta aldığı 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile 13 puan ile 11. sırada bulunuyor.

Beşiktaş ise Burak Yılmaz ile yolların ayrılıp Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesiyle birlikte yükselişe geçti. Çalımbay yönetiminde siyah - beyazlılar önce evinde Başakşehir'i 1-0 ardından da deplasmanda Samsunspor'u 2-1 mağlup etti. Oynadığı 13 karşılaşmada ise 8 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik ile 25 puan ile zirvenin 9 puan gerisinde 3. basamakta bulunuyor.

SONRAKİ HABER