Ankaragücü, Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında MKE Ankaragücü ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek.

Ankaragücü, Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü

MKE Ankaragücü, 3 Aralık Pazar saat 19.00'da Eryaman Stadyumu'nda ağırlayacak.

Ankaragücü'nde Enock Kwateng lisansı bulunmadığı için ve Uros Radakovic ise sarı kart cezalısı olduğu için Beşiktaş forması giyemeycek.

Sakatlığı nedeniyle antrenmana katılayaman takımın önemli futbolculardan Tolga Ciğerci'nin ise siyah beyazlı takım karşısında forma giyip giyemeceği belirsizliğini koruyor.

Teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde gerçekleşen antrenman, koordinasyona yönelik ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra 5’e 2 top kapma oyununun ardından pas çalışmasına geçildi. Antrenman gerçekleştirilen taktik çalışma ile son buldu.

İKİ TAKIMDA SON MAÇLARINI KAZANDI

Trendyol Süper Lig'de geride kalan haftada MKE Ankaragücü ve Beşiktaş oynadıkları karşılaşmalardan galibiyet ile ayrıldı.

ANKARAGÜCÜ TEK GOLLE KAZNADI

Ankaragücü deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Ankara temsilcisi rakibini 45+4. dakikada Alper Uludağ'ın attığı gol ile 1-0 mağlup etti.

SİYAH BEYAZLILAR OMAR COLLEY İLE GÜLDÜ

Beşiktaş'ta tıpkı Ankaragücü deplasmandaydı. Siyah Beyazlılar, Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda Samsunspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede Beşiktaş önce Cenk Tosun ile 17. dakikada öne geçti. Samsunspor dakikalar 25'i gösterirken Marius Mouandilmadji ile karşılık verdi. Maçın son anlarına eşitlikle girilirken Beşiktaş'ın üstünlük sayısı 84. dakikada 31 yaşındaki Gambiyalı savunma oyuncusu Omar Colley ile geldi ve maç 2-1'lik skorla tamamlandı.

SONRAKİ HABER