Ankaragücü Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında MKE Ankaragücü evinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler bu zorlu mücadelenin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor.

Ankaragücü Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'in 14. haftası Ankara'da nefes kesen bir maça sahne olacak. Ankara'nın köklü ekibi MKE Ankaragücü ile Süper Lig'in dev ekibi Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

Zorlu karşılaşmada hakem Zorbay Küçük düdük çalacak. Küçük'ün yardımcılığını Furkan Ürün ve Murat Temel yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak.

ANKARAGÜCÜ BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

MKE Ankaragücü ile Beşiktaş 3 Aralık Pazar, saat 19.00'da Eryaman Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Kritik karşılaşma Bein Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

ANKARAGÜCÜ'NDE HEDEF ÜST ÜSTE 2. GALİBİYET

Trendyol Süper Lig'de oynadığı 13 karşılaşmada hiç üst üste galibiyeti bulunmayan MKE Ankaragücü bir ilke imza atmak istiyor. Geçtiğimiz hafta Gaziantep FK karşısında 1-0 kazanan Emre Belözoğlu'nun öğrencileri Beşiktaş karşısında kazanıp hem çıkışa geçmek hem de Trendyol Süper Lig'de üst üst iki maç kazanmış olacak.

BEŞİKTAŞ MORAL ARIYOR

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 5. maçında evinde Club Brugge ile karşılaşan siyah - beyazlılar sahadan 5-1'lik ağır bir skorla ayrılmıştı. Rıza Çalımbay'ın öğrencileri MKE Ankaragücü karşısında iyi bir oyunla kazanıp kendisini taraftara affettirmek istiyor.

MUHTEMEL 11'LER

MKE Ankaragücü: Bahadır, Kitsiou, Mert, Mujakic, Alper, Efkan, Kaan, Cephas, Pedrinho, Morutan, Sowe.

Beşiktaş: Mert, Onur, Amartey, Colley, Zaynutdinov, Chamberlain, Hadziahmetovic, G. Fernandes, Muleka, Aboubakar, Cenk.

SONRAKİ HABER