ANASAYFA Spor Ankaragücü Espor oyuncuları Türkiye Espor Futbol Ligi'nde haftanın enlerinde

Ankaragücü Espor oyuncuları Türkiye Espor Futbol Ligi'nde haftanın enlerinde

Başkent temsilcimiz MKE Ankaragücü'nde 4 isim Türkiye Espor Futbol Ligi tarafından 36. haftanın en değerli ilk 11'ine girdi.
yazar
Haber Merkezi
Ankaragücü Espor oyuncuları Türkiye Espor Futbol Ligi'nde haftanın enlerinde

Başkent temsilcimiz MKE Ankaragücü Espor'da da adından söz ettirmeye ve her geçen gün yeni başarılara imza atmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Espor Futbol Ligi'nde şampiyonluğunu ilan eden Ankara ekibinde 36. haftanın en değerli ilk 11'i belli oldu.

Türkiye Espor Futbol Ligi tarafından çeşitli takımlardan seçilen haftanın en değerli ilk 11'inde Ankaragücü'nden 4 isim yer aldı.

Başkent ekibinde performansı ile damga vuran isimler arasında yer alan isimler sırasıyla; kaleci Guilherme Jesus, stoper Charlie Tomlinson, sol kanat Ryad Tigrine, santrafor Eyüphan Özen oldu.

f0w1d0iayaa4iu3.jpg

Geçtiğimiz günlerde şampiyonluk maçında Sakaryaspor'a konuk olan sarı lacivertliler, sahadan 1-0 galip ayrılarak ligin 37. haftasında şampiyonluğunu ilan etmiş ve camiayı sevindirmişti.

Son olarak Başkent temsilci bir başarıyla daha göğüs kabarttı.

Esports Premier’i kazanan Başkent ekibi “Hall of Fame”e adını yazdıran ilk Türk takımı oldu.

Öte yandan Türkçe karşılığı "Onur listesi" anlama gelen "Hall of Fame"de 12 ülke arasına giren MKE Ankaragücü ülkemizi temsil eden ilk ve tek Türk takımı oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da Pursaklar Belediyesinden yaz konseri!

Ankara'da Pursaklar Belediyesinden yaz konseri!