ANASAYFA Spor Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nün bu hafta oynayacağı maçların hakemleri açıklandı

Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nün bu hafta oynayacağı maçların hakemleri açıklandı

Ankara'nın Türkiye'nin en üst düzey futbol organizasyonları olan Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1.Ligdeki takımları ligdeki kaderlerini etkileyecek maçlara çıkıyor. Taraftarlarının da sonuçlarını merakla beklediği maçları yönetecek hakemler TFF tarafından ilan edildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nün bu hafta oynayacağı maçların hakemleri açıklandı

Süper Lig'deki tek Ankara takımı olan MKE Ankaragücü kupadaki Beşiktaş beraberliğinin ardından ilk lig maçına Çaykur Rizespor karşısında çıkacak. Deplasmanda oynanacak maçta her iki takımda hedeflerine ulaşmak adına tek seçenek olarak galibiyeti belirledi.

Takımlar 28 Nisan Pazar günü oynanacak maç kapsamında hazırlıklarını sürdürürken TFF'den maça dair önemli bir açıklama geldi. Yapılan atamaya göre bu önemli maçın hakemi Turgut Doman oldu.

GENÇLERBİRLİĞİ VE ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ AYNI ANDA MAÇA ÇIKACAK

Bir alt lig olan Trendyol 1.Ligde yer alan iki Ankara takımı olan Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nünde maçlarının hakemleri belirlendi.

 28 Nisan Pazar günü saat 16:00'da maçlarını oynayacak takımlardan Gençlerbirliği'nin Göztepe maçını Mustafa Kürşad Filiz, Ankara Keçiörengücü'nün Ümraniyespor maçını ise Ömer Tolga Güldibi yönetecek. Ankara'nın 3 takımı da ligin son haftalarına kadar hedeflerini koruyan takımlar oldular.

MKE Ankaragücü ve Ankara Keçiörengücü ligde kalmayı garantilemek,  Gençlerbirliği ise sınırında yer aldığı Play-off hattı içerisine girip,  üst lig iddiasını sürdürmek istiyor. Heyecan seviyesi üst düzey maçlara takımların taraftarlarının da desteklerinin yoğun olması bekleniyor. Ülkemizde ligler EURO 2024 Avrupa Şampiyonasından dolayı Mayıs ayı içerisinde tamamlanacak. 

Bundan dolayı Mayıs ayının sonuna kadar ülkemizde ve Avrupa'da yoğun bir maç takvimi süreci yaşanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Büyükelçi ve Misyon Şeflerine 23 Nisan Resepsiyonu düzenleyen ABB Başkanı Yavaş'tan önemli açıklamalar

Büyükelçi ve Misyon Şeflerine 23 Nisan Resepsiyonu düzenleyen ABB Başkanı Yavaş'tan önemli açıklamalar