ANASAYFA Spor Ankaragücü Mert Çetin transferini duyurdu!

Ankaragücü Mert Çetin transferini duyurdu!

Başkent temsilcimiz MKE Ankaragücü, bir süredir transfer gündeminde olan Mert Çetin transferini duyurdu.
yazar
Haber Merkezi
Ankaragücü Mert Çetin transferini duyurdu!

Başkent temsilcimiz MKE Ankaragücü'nde yeni sezon için çalışmalar son sürat devam ederken taraftarlar da transfer gelişmelerini heyecanla takip ediyor.

Yeni sezon için şimdiye kadar 6 transferi duyuran Ankara temsilcisinin bir süredir gündeminde olan milli futbolcu Yıldırım Mert Çetin'i de duyurdu.

Başkent temsilcisi, Hellas Verona ile milli futbolcu Mert Çetin'i satın alma opsiyonu ve geçici transferi konusunda anlaşmaya vardı.

Sezon sonuna kadar Ankaragücü forması giyecek olan milli futbolcu ise Başkentli taraftarlar için bir video mesaj yayımladı.

"YENİDEN ANKARA'DAYIM"

Ankaragücü camiasına seslenen Çetin, "Merhaba Ankaragücü taraftarı yeniden Ankara'dayım yeniden görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

Günlerdir gündemden düşmeyen futbolcu geçtiğimiz günlerde Ankara'dan paylaşım yaparak dikkatleri üzerine çekmişti. Paylaşımında Atatürk'ün kabri Anıtkabir'e yer veren Çetin, "Ankaragücü için geldi" iddialarını güçlendirmişti.

whatsapp-image-2023-07-02-at-01-06-45.jpeg

Öte yandan 26 yaşındaki deneyimli futbolcu, aslen doğma büyüme Ankaralı olup futbol kariyerine ise Gençlerbirliği'nin altyapısında başlamış sırasıyla Hacettepe gibi Başkent temsilcilerinde forma giymiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da yapılan narkotik operasyonlarına ilişkin haftalık rapor paylaşıldı

Ankara'da yapılan narkotik operasyonlarına ilişkin haftalık rapor paylaşıldı