ANASAYFA Spor Ankaragücü'nde Hüseyin Aytekin'den kombine bilet satışlarına ilişkin bilgilendirme paylaşımı!

Ankaragücü'nde Hüseyin Aytekin'den kombine bilet satışlarına ilişkin bilgilendirme paylaşımı!

Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, sarı lacivertli camianın merak ettiği kombine bilet satışlarına ilişkin bir bilgilendirme mesajı yayımladı.
yazar
Haber Merkezi
Ankaragücü'nde Hüseyin Aytekin'den kombine bilet satışlarına ilişkin bilgilendirme paylaşımı!

Yeni sezon için çalışmalarına devam eden Başkent temsilcimiz MKE Ankaragücü'nde gündem bir hayli yoğun. Kombine, transfer, kamp çalışmaları derken gündemden düşmeyen Başkent temsilcisinden kombine bilet satışlarına ilişkin açıklama geldi.

Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin Başkentli taraftarların yanıt aradığı en çok sorulardan birisi olan kombine bilet satışlarına ilişkin açıklama yaptı.

Bugün satışa çıkan ve taraftarların çoğunun erişim sağlayamadığı kombine bilet satışlarına ilişkin taraftarların merak ettiği sorulara açıklık getiren Aytekin, "Genel satışa şu an online ve gişelerde yoğun ilgi var" ifadelerini kullandı.

Aytekin açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

  • Kombine yenileme ve ön satış ayrı kavramlar. Duyurumuzu " Ön satış" olarak gerçekleştirdik. Ayrıca ön satış kuralını taşıyan 3000'e yakın taraftarımıza indirim ayrıcalığı tanıdık. Sadece 650kişi bu indirimden yararlandı.
  • Ön satış ve genel satış tarihi "NET" bir şekilde duyuruda belirtildi. Bunu başka türlü duyurma yöntemi yok. Her kulüp gibi biz de yazılı olarak duyurduk.
  • Kombine ve bilet satış alt yapısı ülkemizde kulüplere ait değil. Tek bir firmanın alt yapısından tüm kulüpler için gerçekleşiyor. Yoğunluk anlarında tekrar deneyerek satın alabilirsiniz.
  • Sağ ve sol kapalı en düşük kapasiteli tribünlerimiz. Bu sene geçen seneden biraz daha az sayıda kombine satışı gerçekleştirildi. Sezon boyunca bilet satışı da gerçekleşecek.
  • Genel satışa şu an online ve gişelerde yoğun ilgi var.
  • İzine ilişkin görüşmeleri gerçekleştiriyoruz. Kızılay bölgesinde de passolig ve kombine satışı planlıyoruz.
  • Öğrenci ve kadın taraftarlarımız indirimli kombinelerini sadece passolig gişelerinden satın alabilirler.

2023-2024 sezonu kombinelerin ön satışı 5-6 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapıldı. Genel satış ise 7 Temmuz 2023 tarihinde saat 09.00'da erişime açıldı.
Geçtiğimiz yıl sarı lacivertlilerde en ucuz kombine fiyatı 800 TL en ucuz bilet fiyatı ise 75 TL olarak belirlenmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zam yağmuru devam ediyor! Akaryakıta zam üzerine zam geldi!

Zam yağmuru devam ediyor! Akaryakıta zam üzerine zam geldi!