Ankaragücü'nün kupadaki rakibi İskenderunspor

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Ankaragğcğ bugün evinde İskenderunspor ile karşı karşıya gelecek.

Ankaragücü'nün kupadaki rakibi İskenderunspor

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur heyecanı bugün oynanacak maçlarla sona erecek. Önemli karşılaşmalardan biri ise Ankara'da oynanacak.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü ile TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden İskenderunspor karşı karşıya gelecek.

MKE ANKARAGÜCÜ - İSKENDERUNSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 17.00'de başlayacak. Karşılaşma A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Karşılaşmada hakem Erdem Mertoğlu düdük çalacak. Mertoğlu'nun yardımcılıklarını M. Dinçer Demir ve Hasan Erdoğan yapacak.

ANKARAGÜCÜ'NDE HEDEF BİR ÜST TUR

Ziraat Türkiye Kupası'nda geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik çizen ve finalin kapısından dönerek yarı final oynayan MKE Ankaragücü kupada İskenderunspor'u geçip adını bir üst tura yazdırmak istiyor.

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN ROTASYON BEKLENİYOR

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun Süper Lig'de çok fazla forma şansı bulamayan oyuncuları İskenderunspor karşısında sahaya ilk 11'de sürmesi bekleniyor.

ANKARAGÜCÜ'NDE TEK EKSİK ALİ KAAN

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında MKE Ankaragücü'nün Beşiktaş'ı konuk ettiği ve 1-1'lik eşitlikle sona eren karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Ali Kaan Güneren, sakatlığı nedeniyle İskenderunspor karşısında forma giyemeyecek. Teknik direktör Emre Belözoğlu'nun sakatlığını atlatan Tolga Cİğerci'yi ise bu maçta riske etmesi beklenmiyor. Belözoğlu, Tolga Ciğerci'yi ligdeki Çaykur Rizespor maçında oynatmayı düşünüyor.

SONRAKİ HABER