Ankaraspor ve Demirspor kupaya veda etti

Ziraat Türkiye Kupası 4.turunda mücadele eden Başkent temsilcileri Ankaraspor ve Ankara Demirspor kupaya veda etti.

Ankaraspor ve Ankara Demirspor kupaya veda etti

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Ankara ekipleri Gençlerbirliği, Ankaraspor ve Ankara Demirspor mücadele ettiler. Gençlerbirliği bir üst turun yolunu tutarken Ankaraspor ve Ankara Demirspor, Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti.

ANKARASPOR, SAKARYASPOR'A TEK GOLLE ELENDİ

Ankaraspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda seri başı olmadığı için Sakaryaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşma çekişmeli bir mücadele sahne oldu. Sakaryaspor, Başkent temsilcisi 1-0 mağlup etti ve adını bir üst tura yazdırdı.

Sakaryaspor'un rotasyon yaptığı ve genç isimlerden oluşan kadrosu ile çıktığı maçın son bölümüne 0-0'lık eşitlikle girildi. Fakat Sakaryaspor, Ankaraspor karşısında golü 80. dakikada Dino Ndlovu ile buldu.Ankaraspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda seri başı olmadığı için Sakaryaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Sapanca Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşma çekişmeli bir mücadele sahne oldu. Sakaryaspor, Başkent temsilcisi 1-0 mağlup etti ve adını bir üst tura yazdırdı.

Sakaryaspor'un rotasyon yaptığı ve genç isimlerden oluşan kadrosu ile çıktığı maçın son bölümüne 0-0'lık eşitlikle girildi. Fakat Sakaryaspor, Ankaraspor karşısında golü 80. dakikada Dino Ndlovu ile buldu.

ANKARA DEMİRSPOR, EYÜPSPOR'A ELENDİ

Eyüpspor ile Ankara Demirspor, Eyüp Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. İstanbul ekibi, Başkent temsilcisini 15. dakikada Mete Kaan Demir, 25. dakikda penaltıdan Uğur Demirok ve 37. dakikada yine Uğur Demirok'un attığı gollerle 3-1 mağlup etti ve adını Ziraat Türkiye Kupası'nda 5.tura yazdırdı.

Ankara Demirspor karşılaşmada attığı tek golü 65. dakikada İlke Tankul'un ayağından buldu.

SONRAKİ HABER