Arda Güler Real Madrid performansı ile göz doldurmaya devam ediyor

Türk futbol tarihinin en değerli futbolcuları arasında yer alan Arda Güler sakatlık günlerinin acısını çıkartmaya devam ediyor. 19 Yaşındaki milli futbolcu son oynanan maçta da golünü attı.

Arda Güler Real Madrid performansı ile göz doldurmaya devam ediyor

Ankara'nın Gençlerbirliği takımın alt yapısında yetişen ve oradan da Fenerbahçe'ye giden Arda Güler buradaki performansı ile dünyanın dikkatini çekmişti. Kısa zamanda A Milli futbol takımı seviyesine yükselen Arda burada da kulüp başarısını devam ettirmişti.

GOLLER PEŞ PEŞE GELİYOR

Geçen yaz İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan Arda buradaki macerasına kötü başlamış ve üst üste yaşadığı sakatlıktan dolayı aylarda formasından uzak kalmıştı. Ocak ayında ilk defa takımının formasını giyen Arda Güler özellikle son dönemlerde parmak ısırtan bir performansa sahip olmayı başardı.

Arda Güler Real Madrid performansı ile göz doldurmaya devam ediyor

Takımı ile son haftalarda daha fazla süre almaya başlayan Güler son 4 maçta 3 gol atmayı başardı. Milli futbolcumuz ligde son oynanan Alaves maçında sonradan oyuna girdi ve takımının 5. golünü kaydetti. Takım arkadaşları tarafından da sevilen ve kendisi hakkında olumlu yorumlar yapılan Arda Güler Ancelotti tarafından da övüldü.

ANCELOTTİ'DEN ARDA SÖZLERİ

Son oynanan maçın ardından Arda Güler ile ilgili “Top Arda Güler'e aşık. Bu çok açık” diyerek oyuncuyu onayladığını dile getirdi. Ülkemizde de binlerce taraftarlar Arda Güler'den duyduğu memnuniyeti ve kendisinden beklentilerini paylaşmaya devam etti.

Arda Güler'in ligde kalan haftalarda da süre alması bekleniyor. Arda A Milli Futbol takımımızın EURO 2024'te en çok güvendiği isimlerden birisi olmaya devam ediyor.

SONRAKİ HABER