ANASAYFA Spor Beşiktaş MKE Ankaragücü maçı için hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş MKE Ankaragücü maçı için hazırlıklarını tamamladı

Futbol karşılaşmaları vatandaşların gündeminde yer alıyor. MKE Ankaragücü ile Beşiktaş karşılaşmasına ilişkin ayrıntılar sporseverlerin takip ettiği konular arasında yer alırken karşılaşmanın detayları da belli oldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Beşiktaş MKE Ankaragücü maçı için hazırlıklarını tamamladı

İSTANBUL (İHA) - Sporseverler, futbol maçlarına dair karşılaşma detaylarını sorguluyor. Son günlerde Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) karşılaşmaları hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken MKE Ankaragücü ve Beşiktaş'ın yeniden karşı karşıya geleceği öğrenildi. 

 Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.

BEŞİKTAŞ İLE MKE ANKARAGÜCÜ YARIN KARŞILAŞACAK

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla başladı. 

Antrenman 5’e 2 çalışmasının ardından taktiksel çift kale maçla sona erdi.
Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, Futbol Şube Sorumlusu ve Futbolu Temsilen Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar ile Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba takımın bugünkü antrenmanını izledi.

BEŞİKTAŞ - ANKARAGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN?

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final heyecanı Beşiktaş - Ankaragücü maçıyla devam ediyor. Ankara’da oynanan ilk mücadelede gol sesi çıkmazken taraftar sahadan 0-0 beraberlikle ayrılmıştı. Kupada yarı final rövanş karşılaşması Salı günü saat 20.30’da başlayacak. Siyah-beyazlı Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında, 7 Mayıs Salı günü saat 20.30’da Tüpraş Stadyumu’nda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Karşılaşma Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yeni Superman filminden ilk görsel geldi

Yeni Superman filminden ilk görsel geldi