Bizim çocuklar son hazırlık maçında tat vermedi

Türkiye A Milli Futbol Takımı EURO 2024 öncesi hazırlık maçları serüvenini tamamladı. Milliler Polonya ile oynadığı mücadeleden yenilgi ile ayrıldı.

Bizim çocuklar son hazırlık maçında tat vermedi


Avrupa'nın merakla beklediği EURO 2024 futbol şampiyonası sadece bir kaç gün sonra başlayacak. 1 ay sürecek organizasyonda yer alacak takımlardan olan Türkiye hazırlık maçlarında kötü bir performans ortaya koydu.

Mart ayında 2 ve Haziran ayında 2 olmak üzere toplam 4 hazırlık maçı oynayan milliler bu maçın 3'ünde kaybederken 1'inde berabere kaldı. Dün akşam oynanan Polonya maçı da yenilgi ile kapatılan maçlardan birisi oldu.

KAZANAN POLONYA OLDU

Polonya'nın henüz 12'inci dakikasında gol bulduğu ve ilk yarım saatlik dilimde zorunlu olarak 2 değişiklik yaptığı maçta kazanan Polonya oldu. Ev sahibi takım mücadeleden 2-1'lik üstünlük ile ayrıldı. Türkiye'nin tek golü 77. dakikada Barış Alper Yılmaz'dan geldi.

Maç içerisinde bir çok gol pozisyonundan yararlanamayan milliler sosyal medya üzerinden maç sonu eleştiri yağmuruna tutuldu. Teknik direktör Montella yaptığı basın toplantısında ise endişelenecek bir durum olmadığını söyledi.

BEKLENEN TURNUVA BAŞLIYOR

Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Cuma günü oynanacak Almanya - İskoçya açılış maçı ile başlayacak. Millilerin ilk maçı ise 18 Haziran'da Gürcistan ile olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER