ANASAYFA Spor Bülent Uygun Kasımpaşa maçının ardından konuştu! Hak etmeden 3 puan alacaktık

Bülent Uygun Kasımpaşa maçının ardından konuştu! Hak etmeden 3 puan alacaktık

Trendyol Süper Lig'de 28. haftanın açılış karşılaşmasında Kasımpaşa ile EMS Yapı Sivasspor 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından EMS Yapı Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, yakaladıkları pozisyonları değerlendirseler hak etmeden 3 puan alacaklarını söyledi.
Bülent Uygun Kasımpaşa maçının ardından konuştu! Hak etmeden 3 puan alacaktık

Trendyol Süper Lig'de 28. haftanın açılış mücadelesinde Kasımpaşa ile EMS Yapı Sivasspor karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan mücadelede hakemin son düdüğünün  çalmasının ardından 90 dakika golsüz eşitlik ile 0-0 berabere sona erdi.

BÜLENT UYGUN'DAN ÇARPICI AÇIKLAMA! HAK ETMEDEN 3 PUAN ALACAKTIK

EMS Yapı Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun 0-0 berabere biten mücadelenin ardından yaptığı açıklama gündem oldu. Uygun, yakaladıkları pozisyonları değerlendirebilsek hak etmeden 3 puan alacaktık açıklamasında bulundu.

Zorlu mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında maço değerlendiren Bülent Uygun, "Sami Uğurlu hocama teşekkür ediyorum. Çok iyi bir takım kurmuş durumda. Oyun anlayışı ve kadro yapısıyla, yetenekli, etkili olabilecek futbolculara sahipler. Ligin en fazla 3. gol atan takımına karşı gol yemeden, pozisyon vermeden maçı bitirdik. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilsek hak etmeden 3 puan alacaktık. Eldeki kadroyla iyi mücadele eden, taktik anlayışı iyi bir Sivasspor vardı. Futbolcu kardeşlerime ve buraya taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Haftaya kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

HAFTAYI KASIMPAŞA 4'ÜNCÜ EMS YAPI SİVASSPOR 5'İNCİ TAMAMLADI

Trendyol Süper Lig'de 4'üncü ve 5'înci sırayı paylaşan Kasımpaşa ile EMS Yapı Sivasspor arasında mücadele için büyük önem taşıyan mücadelede puanlar paylaşıldı haftayı başladığı gibi tamamladılar.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
1999 yılındaki depremden zarar görmüştü! Ankara'daki o camii yeniden inşa edildi

1999 yılındaki depremden zarar görmüştü! Ankara'daki o camii yeniden inşa edildi