ANASAYFA Spor Carlo Ancelotti'den çarpıcı Arda Güler sözleri! Takım çıkarlarıyla örtüşmüyor

Carlo Ancelotti'den çarpıcı Arda Güler sözleri! Takım çıkarlarıyla örtüşmüyor

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, düzenlediği basın toplantısında Arda Güler sorusuna, "Arda Güler'in gelişmesi için süreye ihtiyacı olduğunu anlıyorum ama bu bazen takım çıkarlarıyla örtüşmüyor. Ona karşı daha sabırlı olmalıyız. İnanılmaz yetenekli, Arda'nın zamanı gelecek" dedi.
Carlo Ancelotti'den çarpıcı Arda Güler sözleri! Takım çıkarlarıyla örtüşmüyor

İspanya La Liga'da Real Madrid, Sevilla ile karşı karşıya geldi. Eflatun-beyazlılar uzun süre 0-0 devam eden mücadeleyi 81. dakikada Luka Modric'in attığı golle rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmanın ardından Real Madrid taraftarları ve futbolseverler Arda Güler'in forma giyememesini oldukça eleştirdi.

Gelen bu eleştirilerin ardından Real Madeid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler ile ilgili açıklama yaptı.

İspanya LaLiga'da yarın Valencia ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"ARDA'NIN ZAMANI GELECEK"

Sevilla maçında oyunun sıkıştığı anlarda oyuna girmek için son hazırlıklarını yaparken Hırvat oyuncu Modric'in gol atması sonrası fikrini değiştiren Ancelotti, Ceballos'u oyuna aldı ve Arda Güler kulübeye geri döndü.

Arda Güler'in sorulması üzerine Anceleotti, "Arda Güler'in gelişmesi için süreye ihtiyacı olduğunu anlıyorum ama bu bazen takım çıkarlarıyla örtüşmüyor. Ona karşı daha sabırlı olmalıyız. İnanılmaz yetenekli, Arda'nın zamanı gelecek" ifadelerine yer verdi.

REAL MADRİD, BELLINGHAM VE JOSELU'YA KAVUŞUYOR 

Real Madrid'in 64 yaşındaki çalıştırıcısı Ancelotti, sakatlıkları nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Jude Bellingham ve Joselu'nun iyileştiklerini ve yarın oynayacakları mücadelede için hazır olduklarını dile getirdi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da yaklaşan Ramazan ayı öncesi marketlerde denetimler arttırıldı

Ankara'da yaklaşan Ramazan ayı öncesi marketlerde denetimler arttırıldı