Cenk Tosun milli takımın EUR0 2024 Turnuva grubu hakkında konuştu

A Milli Takımın Avrupa Şampiyonası kadrosu geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Kadronun içinde yer alan ve tecrübesi ile takıma katkı vermesi beklenen Cenk Tosun kendilerine güvendiklerini söyledi.

Cenk Tosun milli takımın EUR0 2024 Turnuva grubu hakkında konuştu

Türkiye bir kez daha turnuva heyecanı yaşayacak. Türklerin ülke dışında en yoğun yaşadığı ülke olan Almanya'da gerçekleşecek EURO 2024'te millilerin nasıl bir sonuca imza atacağı merak konusu oldu.

CENK TOSUN'DAN RAKİP DEĞERLENDİRMESİ

14 Haziran'da Almanya'da başlayacak turnuva öncesi milliler yarın Polonya ile bir hazırlık maçı yapacak. Kadrodan çıkarılanlarla beraber geriye kalan as kadro oyuncuları mücadeleler öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Milli Takımın gol yollarında en güvendiği isimlerden olan Cenk Tosun'da takım olarak güzel bir sonuç almak istediklerini söyledi.

Cenk Tosun milli takımın EUR0 2024 Turnuva grubu hakkında konuştu

33 yaşındaki futbolcu takımın yer aldığı grup ile ilgili "Gürcistan’ın kaybedeceği hiçbir şey yok, ilk defa katılıyorlar böyle büyük bir turnuvaya. Portekiz’i zaten söylemeye gerek yok. Turnuvanın belki de favorilerinden. Daha 1-2 sene önce karşılaştık, iyi bir ikinci devre oynadığımız bir maç oldu ama maalesef galip gelmedik. Çekya da çizgisini bozmayan, her turnuvaya katılan, iyi bir takım. O yüzden kolay grup değil ama biz kendi gücümüze güveniyoruz. İnşallah 3 maçtan da güzel sonuçlar alırız diye düşünüyorum" şeklinde bir değerlendirmede bulundu.

TÜRKİYE, MAÇLARI BEKLİYOR

Üzerlerinde bir baskı olmadığını ifade eden Cenk Tosun önceki turnuvalarda istenilen sonuçları alamadıklarını fakat bu turnuvada adım adım sonuca gitmek istediklerini söyledi.

Taraftarlarda maçların gelmesini beklemeye başladı. Milliler ilk maçını Gürcistan ile oynayacak. Almanya'da yaşayan Türkler olmak üzere yakın ülkelerden millilerin maçına büyük bir talebin olması bekleniyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER