Tayland'ın başkenti Bangkok'ta düzenlenen 2025 FIVB Dünya Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ziyaret etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan milli voleybolcuları başarıları için tebrik etti. Sonraki turnuvalar için başarı dileklerini milli takıma ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan kendilerinden şampiyonluklar beklediklerini söyledi.
Tayland'ın başkenti Bangkok'ta düzenlenen 2025 FIVB Dünya Şampiyonası'nda finalde İtalya’ya kaybedip gümüş madalya kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımı şampiyonluğun kıyısından dönmüştü. Yine de Dünya Şampiyonluğu’nun kıyısından dönen Türkiye büyük bir başarıyı elde etmiş oldu.
MİLLİ TAKIMI KABUL ETTİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tayland'ın başkenti Bangkok'ta düzenlenen 2025 FIVB Dünya Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı kabul etti.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabul, basına kapalı gerçekleşti. Erdoğan’a takım kaptanlarından Eda Erdem, forma hediye etti. Kabulde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile AK Parti İzmir Milletvekili ve eski Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da yer aldı.
ŞAMPİYONLUK MESAJI
Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyarette A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularına ve yetkililerine şampiyonluk mesajı da verdi. Türkiye’yi başarı ile temsil ettiklerini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan bunun şampiyonlukla taçlandırılmasının önemli olduğunu kaydetti.