EURO 2024 öncesi son prova! Türkiye'de hedef Polonya galibiyeti

Bu yaz dünyanın gözü Avrupa Futbol Şampiyonasında olacak. Dünyanın en güçlü futbol ülkeleri Almanya'da kupaya uzanan taraf olmak için mücadele edecek.

EURO 2024 öncesi son prova! Türkiye'de hedef Polonya galibiyeti

Koronavirüs'den dolayı 2021 yılında yapılan Euro 2020'nin üstünden 3 yıl geçmesinin ardından Avrupa bir kez daha en güçlüsünün seçmek için toplanıyor.

Elemelerden ve Play-Off'lardan gelen takımlar ile beraber 24 takımın yer alacağı turnuvada Türkiye'de 3. defa üst üste yer alacak. Bu kapsamda sıkı bir şekilde turnuvaya hazırlanan Türkiye bu akşam turnuva öncesi son hazırlık maçını oynayacak.

MİLLİLER YILDIZLARINA GÜVENİYOR

Real Madrid'li Arda Güler, İnter'li Hakan Çalhanoğlu, Juventus'lu Kenan Yıldız gibi dünyaca ünlü futbolculara sahip olan milliler bu akşam özel maçta Polonya ile karşı karşıya gelecek.

Bir önceki maçında İtalya ile 0-0 berabere kalan milliler bu maçında iyi bir sonuç alarak turnuvaya moralli gitmek istiyor. Gürcistan, Çekya ve Portekiz'le aynı grupta yer alan millilerde turnuva öncesinde Enes Ünal, Çağlar Söyüncü ve Ozan Kabak sakatlıklarından dolayı kadrodan çıkarılmış, İtalya maçı sonrasında as kadro açıklanmıştı.

İDEAL 11 BEKLENTİSİ

Polonya'nın başkenti Varşova'da oynanacak mücadele saat 21:45'te TRT Spor'da şifresiz olarak yayınlanacak. Turnuvanın as kadrosunun da belli olması ile beraber Teknik Direktör Montella'nın EURO 2024'te kafasındaki 11'i sahaya yansıtması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER