ANASAYFA Spor Fenerbahçe Avrupa'ya veda etti! Fenerbahçe - Olimpiakos maç sonucu

Fenerbahçe Avrupa'ya veda etti! Fenerbahçe - Olimpiakos maç sonucu

Türk futbol takımlarının son dönemde Avrupa'daki en önemli maçlarından olan Fenerbahçe - Olimpiakos Konferans Ligi Çeyrek Final 2. maçında istenilen sonuç olmadı. Sarı - Lacivertliler evinde kupadan elendi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Fenerbahçe Avrupa'ya veda etti! Fenerbahçe - Olimpiakos maç sonucu

Yunanistan'da oynanan ilk maçta 3-2'lik bir sonuçla yenilen Fenerbahçe tur umutlarını İstanbul'a bırakmıştı. Maça hızlı başlayan Fenerbahçe 11. dakikada İrfan Can Kahveci'nin ayağından bulduğu gol ile maça ortak olmuştu.

FENERBAHÇE PENALTILARDA ELENDİ

Bu durumun ardından maç boyu baskılarını arttıran ve bir çok gol pozisyonuna giren Fenerbahçe maç boyu başka gol bulamadı. Fenerbahçe kalesine çok az atak yapabilen Olimpiakos tarafından da bir gol gelmeyince maç 1-0 olarak uzatmalara gitti. Uzatmalarda da başka gol olmayınca mücadelede penaltı atışlarına geçildi. Büyük bir heyecana sahne olan penaltı atışlarında gülen taraf Olimpiakos oldu. Yunan ekibi penaltılarda 3-2 kazanarak UEFA Konferans Ligi'nde yarı finale yükseldi.

Maç sonu büyük bir hayal kırıklığı yaşanan Fenerbahçe'de penaltı atışlarında yaşanan başarısızlık gündem oldu. Penaltı atması için uzatmaların son dakikalarında oyuna giren Bonucci ile birlikte Tadic ve Cengiz Ünder'de penaltı kaçırdı. Maç sonunda Teknik Direktör İsmail Kartal'a yaptığı oyuncu değişiklikleri ile gündem oldu.

TEK HEDEF LİG

Fenerbahçe'nin Avrupa'dan da elenmesi sonrasında elinde sadece lig kupası ihtimali kaldı. Şu anda Galatasaray'ın arkasında 2. sırada yer alan Fenerbahçe'nin tüm odağını buraya vermesi bekleniyor. Takımda sezon sonu nasıl değişiklik yaşanacağı belirsizliğini koruyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail'den İran'a karşı saldırı geldi! İsrail - İran çatışmalarında son durum ne?

İsrail'den İran'a karşı saldırı geldi! İsrail - İran çatışmalarında son durum ne?