Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye'nin ve dünya futbolunun en özel maçlarından olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi bu sene milyonları ekran başına kilitleyecek. 99 puanda olan sarı kırmızılılar kendi evinde derbiden puan almaları halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Fenerbahçe -  Galatasaray derbisi ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

2023-2024 Futbol sezonunun tamamlanmasına çok az bir zaman kala gözler ligde kimin şampiyon olacağına çevrildi. Haftalardır iki takım arasında geçen mücadelenin kazananı bu hafta belli olabilir.

ŞAMPİYONLUK YARIŞI İKİ TAKIM ARASINDA GEÇTİ

Son şampiyon Galatasaray ve ligin ikincisi Fenerbahçe sezona dünya yıldızlarını renklerine bağlayarak başlamıştı. Her iki takımda yaptıkları transferden dolayı ligde diğer takımlar arasındaki bağı çok erken açtı.

Şu an 99 puanda bulunan Galatasaray ve 93 puandaki Fenerbahçe en yakın rakiplerine 30'dan fazla puan farkı attılar. Takımların kendi arasında verdiği mücadeleye ek olarak zirve yarışı da ayrı bir heyecana sahne oldu.

Bu heyecanın sona ermesine çok az bir zaman kaldı. Bu hafta oynanacak dev derbide Galatasaray puan alırsa ezeli rakibinin karşısında bir kez daha şampiyon olacak. Sarı kırmızılılar puan rekoru kırdıkları bu sezonu ezeli rakibini yenerek onların karşısında şampiyon olarak kutlamak istiyor.

Fenerbahçe ise derbiden kazanan olarak aradaki puan farkını 3'e düşürmek ve son hafta Galatasaray'ın rakibine yenilmesini bekliyor.

FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

Futbolseverlerde bu önemli mücadelenin ne zaman oynanacağını araştırmaya başladı. Sezona damga vurması beklenen derbinin 19 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da oynanacağı açıklandı. Mücadele BeIN Sports ekranlarından yayınlanacak.

SONRAKİ HABER