ANASAYFA Spor Fenerbahçe-Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe-Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Hatayspor arasında oynanacak mücadelenin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? oynanacağı oldukça merak ediliyor ve araştırmalar yapılıyor.
Fenerbahçe-Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de heyecan 28. hafta mücadeleleri ile sürecek. Birbirinden heyecanlı maçların oynanacağı haftada şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ile Galatasaray kritik karşılaşmalara çıkacak. 

Dev derbide Galatasaray, Beşiktaş'ın konuğu olurken Fenerbahçe, Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Kritik derbi haftasında hata yapmak istemeyen Fenerbahçe, Hatayspor karşısında kazanmak ve haftayı 3 puan ile kapatmak istiyor.

FENERBAHÇE - HATAYSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Futbolseverler, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Hatayspor'un karşı karşıya geleceği mücadeledenin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu oldukça merak ediyor ve bu konuda araştırmalar yapıyor.

Fenerbahçe'nin evinde Atakaş Hatayspor'u konuk edeceği mücadele Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak. Heyecan dolu karşılaşma Bein Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Mücadelede hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Karaoğlan'ın yardımcı hakemliğini Cevdet Kömürcüoğlu ve Abdullah Bora Özkara yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Tugay Kaan Numanoğlu olacak.

FENERBAHÇE MORAL BULMAK İSTİYOR

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde MKE Ankaragücü'ne 3-0 mağlup olan Fenerbahçe, Hatayspor'u mağlup ederek moral bulmak ve şampiyonluk yürüyüşüne devam etmek istiyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'ya hasta getiren 112 çalışanları Sağlık-Sen otellerinden yararlanacak!

Ankara'ya hasta getiren 112 çalışanları Sağlık-Sen otellerinden yararlanacak!