ANASAYFA Spor Fenerbahçe Konferans Ligi'nde kasasını doldurdu

Fenerbahçe Konferans Ligi'nde kasasını doldurdu

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu'nda Union Saint-Gilloise'yi eleyerek çeyrek finale yükselen Fenerbahçe kasasını doldurdu.
Fenerbahçe Konferans Ligi'nde kasasını doldurdu

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin Son 16 Turu'nda, Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımını kupanın dışına iterek çeyrek finale kalan Fenerbahçe, kasasına ek olarak 1 milyon Euro daha  ekledi.

Fenerbahçe elde ettiği bu başaraı ile, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde bu sezon elde ettiği kazancı 9.8 milyon Euro'ya (yaklaşık 343 milyon TL) yükseltmiş oldu.

FENERBAHÇE MAĞLUP OLSA DA UNİON'U ELEDİ

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında, Union Berlin ile karşı karşıya geldi. İlk karşılaşmada deplasmanda 3-0 yendiği Union Saint-Gilloise'a  Ülker Stadyumu'nda 1-0 mağlup olmasına rağmen, ilk maçta elde ettiği avantajıyla çeyrek final biletini cebine koydu. Sarı lacivertliler çeyrek final ile Türkiye'yi ve taraftarlarını mutlu etmek ile kalmadı, kasasını da doldurdu. Fenerbahçe, bu zaferler ekstra 1 milyon Euro daha gelir elde etti.

H GRUBU'NDA 8 MİLYON EURO KAZANMIŞTI

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde H Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe, FC Nordsjaelland, PFK Ludogorets Razgrad, Spartak Trnava ile karşılaştı. Sarı- lacivertli kulüp grubu lider bir şekilde tamamlayarak direkt son 16 turuna kaldı ve 8.6 milyon euro gelir elde etti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Göktaş açıkladı! 4.2 milyar TL Evde Bakım Yardımı hesaplara yatırılıyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Göktaş açıkladı! 4.2 milyar TL Evde Bakım Yardımı hesaplara yatırılıyor