ANASAYFA Spor Fenerbahçe'de 5 futbolcu Hatayspor maçı öncesi kart sınırında

Fenerbahçe'de 5 futbolcu Hatayspor maçı öncesi kart sınırında

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Hatayspor'u Ülker Stadyumu'nda konuk edecek olan Fenerbahçe'de maç öncesi 5 isim kart sınırında bulunuyor.
Fenerbahçe'de 5 futbolcu Hatayspor maçı öncesi kart sınırında

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe evinde Atakaş Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Ülker Stadyumu'nda oynanacak mücadele 2 Mart Cumartesi (Yarın) saat 19.00'da karşı karşıya gelecek. 

Süper Lig'de 2 haftadır kazanan ve şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe oynadığı 27 maçta 22 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile ligde topladığı 70 puan ile 2. basamakta yer alıyor.  Hatayspor ise aldığı 6 galibiyet, 11 beraberlik ve 10 galibiyet ile 29 puana sahip durumda 16. sırada yer alıyor.

FENERBAHÇE DERBİ HAFTASINDA HATA YAPMAK İSTEMİYOR

Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, sarı-kırmızılıların Beşiktaş ile derbi mücadelesi oynayacağı haftada konuk edeceği Hatayspor'u mağlup ederek Süper Lig'in 28. haftasında hata yapmak istemiyor ve 3 puanı cebine koyarak şampiyonluk mücadelesini sürdürmek istiyor.

FENERBAHÇE'DE MAÇ ÖNCESİ 5 OYUNCU KART SINIRINDA

Fenerbahçe'nin Hatayspor ile oynayacağı karşılaşma öncesi 5 futbolcu sarı kart görmeleri halinde gelecek maçta görev alamayacaklar.Takımın as oyuncularından Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder, İsmail Yüksek ile genellikle sonradab oyuna giren Michy Batshuayi sarı kart görmeleri durumunda Süper Lig'in 29. haftasında Pendikspor karşısında forma giyemeyecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mart ayında emekli promosyonları verilmeye devam ediyor mu?

Mart ayında emekli promosyonları verilmeye devam ediyor mu?