ANASAYFA Spor Fenerbahçe'den Metin Genç hakkında suç duyuru

Fenerbahçe'den Metin Genç hakkında suç duyuru

Fenerbahçe Spor Kulübü, AK Parti Trabzon Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç'in sözlerinden dolayı hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Fenerbahçe Spor Kulübü, AK Parti Trabzon Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç'in sözlerinden dolayı hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Fenerbahçe'den Metin Genç hakkında suç duyuru

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u 3-2 mağlup ettiği mücadelenin ardından yaşan saha olaylarının yankıları sürüyor. Önce Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç kulüp televizyonundan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu

Daha Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve beraberindeki Trabzon milletvekilleri, belediye başkanları ile basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç'in "Beşiktaş ve Fenerbahçe UEFA'nın sitesinde güncel olarak hala şikeci kulüp olarak duruyorken utanmadan 2011'in Süper Kupası'nı oynamaya kalkıyor" açıklaması sonrası Fenerbahçe suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü, Metin Genç'in açıklamalarının infial yarattığı belirterek, "Trabzonspor'un düzenlediği basın toplantısında Ortahisar Belediye Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç açıklamaları ile infial yaratmıştır. Futbol üzerinden oy devşirmeye çalışarak siyasi rekabette kendisine avantaj sağlamaya çalışan Ahmet Metin Genç, Türkiye'nin en köklü camialarından ikisini hedef alarak, kazanmak için her yolun mübah olduğu bir anlayışla hareket etmiştir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti mahkemelerinin verdikleri kararları hiçe sayan bu anlayışı ile tehlikeli bir oyunun parçası olmakta ve açık bir şekilde FETÖ kumpası olan 3 Temmuz davamızla ilgili terör örgütünün argümanlarını kullanmaktadır. Halkı kutuplaştıran ifadelerin sahibi siyasetçiye hatırlatmak isteriz ki; Argümanlarını kullandığı terör örgütü, milli değerlerimizi hedef alan sayısız kumpası ülkemize yaşatmış, 17-25 Aralık operasyonları, 15 Temmuz darbe girişimleri ile öncelikle devletimizin varlığına ve birliğine kast etmiş, Sayın Cumhurbaşkanımızı ve ailesini hedef almıştır. Bahsi geçen siyasetçinin açıklamaları hem 6222 sayılı Kanun hem de Türk Ceza Kanunu (TCK) açısından suç teşkil etmektedir" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü haklarında yaptığı açıklamalardan dolayı Ahmet Metin Genç hakkında gerekli suç duyurularında bulunulduğunu ifade ederek açıklamaya son verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralı kadınlara bedava sağlık hizmeti! Belediye açıkladı

Ankaralı kadınlara bedava sağlık hizmeti! Belediye açıkladı