ANASAYFA Spor Galatasaray ile yeniden anlaşan Muslera'nın maaşı belli oldu

Galatasaray ile yeniden anlaşan Muslera'nın maaşı belli oldu

Galatasaray, Fernando Muslera ile 1+1 yıllık yeni sözleşme imzalamaya hazırlanırken tecrübeli kalecinin yıllık 2.5 milyon euro maaş alacağı ifade edildi.
Galatasaray ile yeniden anlaşan Muslera'nın maaşı belli oldu

Galatasaray 37 yaşındaki tecrübeli eldiveni Fernando Muslera ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlamak için görüşmelerde sona geldi . Sarı - kırmızı kulübün 1+1 yıllık sözleşme imzalamayı düşündüğü Muslera'ya yıllık 2.5 milyon euro maaş vereceği iddia edildi.

MUSLERA İLE ANLAŞMA ÇOK YAKIN

2011-12 sezonundan beri Galatasaray formasını terleten Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Tecrübeli kaleci ile bir süredir görüşmeler yapan Galatasaray yönetimi ile Muslera arasında sözleşmenin kısa sürede imzalanması bekleniyor.

TİMUR'UN ARDINDAN ÖZBEK'TE ANLAŞDIKLARINI SÖYLEDİ

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un ardından başkan Dursun Özbek de yaptığı açıklamada Fernando Muslera ile anlaşmaya vardıklarını dile getirdi.

MUSLERA'NIN MAAŞI BELLİ OLDU

Fernando Muslera'yla anlaşma sağlanmasının ardından tecrübeli kaleciye verilecek maaş da merak konusu oldu. Muslera ile son olarak 2021 yılında 3 yıllık sözleşme imzalayan Galatasaray, o dönem yıllık net 2.5 milyon euro verileceğini açıklamıştı. Sabah'ın haberine göre Muslera 2.5 milyon euro maaş almaya devam edecek.

MUSLERA, HATAYSPOR MAÇINDA 5'İNCİ KEZ DALYA DİYECEK

Fernando Muslera, Galatasaray forması ile toplam 499 maça çıktı ve kalesinde 533 gol gördü. Uruguaylı file bekçisi 178 mücadelede ise gole izin vermedi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kızılcahamam'da nesli tükenme tehlikesinde olan kara akbabalarının popülasyonu artıyor!

Kızılcahamam'da nesli tükenme tehlikesinde olan kara akbabalarının popülasyonu artıyor!