Gençlerbirliği Bornova 1877'yi ağırlayacak

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Gençlerbirliği evinde Bornova 1877 Sportif Yatırımlar'ı konuk edecek.

Gençlerbirliği Bornova 1877'yi ağırlayacak

Ziraat Türkiye Kupası heyecanı başlıyor. Ankara'nın köklü ekibi Gençlerbirliği ile Bornova 1877 Sportif Yatırımlar karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak maç 6 Aralık Çarşamba saat 14.00'te başlayacak. Karşılaşmada hakem Lütfullah Aslan düdük çalacak.

GENÇLERBİRLİĞİ SON ÜÇ MAÇINDAN BİR GALİBİYET ÇIKARDI

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Gençlerbirliği oynadığı son 3 karşılaşmadan sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Kırmızı - siyahlı bu süreçte Adanaspor'u deplasmanda 2-0 ile geçti. Ardından Gençlerbirliği önce Ankara Keçiörengücü ile derbi karşılaşmasına çıktı. Derbide 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın 90+6. dakikasında penaltı kazanan Gençlerbirliği'nde topun başına geçen Musa Çağıran maça damga vurdu. Kariyerin kullandığı hiç bir penaltıyı kaçırmayan Musa kritik anda meşin yuvarlağı üstten auta attı ve Gençlerbirliği 13. haftada iki puan bıraktı.

MUSA KENDİNİ AFFETTİRDİ

Trendyol 1. Lig'in 14. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği zorlu Erzurumspor FK deplasmanına gitti. Erzurumspor FK, 39. dakikada Eren Tozlu'nun attığı golle karşılaşmada 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın son bölümüne 1-0 geride giren Gençlerbirliği 80. dakikada Musa Çağıran ile golü buldu ve Erzurum'da 1 puanı kurtardı.

SONRAKİ HABER