Gençlerbirliği Erzurum FK karşılaşması için hazırlıkları tamamladı

Trendyol 1. Lig’in 14. haftasında deplasmanda Erzurumspor FK ile karşılaşacak olan başkent ekibi bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Gençlerbirliği Erzurum FK karşılaşması için hazırlıkları tamamladı

Futbol maçları takip edilmeye devam ediyor. Başkent temsilcisi Gençlerbirliği'nin maçları taraftarların gündeminde yer alırken Trendyol 1'nci Lig’in 14'üncü haftasında deplasmanda Erzurumspor FK ile karşılaşacak olan başkent ekibi bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Trendyol 1'nci Lig’in 14'üncü haftasında 3 Aralık Pazar günü deplasmanda Erzurumspor FK ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği son antrenmanını yaparak bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

GENÇLERBİLİĞİ MAÇ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde Teknik Direktör Sinan Kaloğlu yönetimindeki haftanın son antrenmanına, oyuncular ısınma koşusuyla başladı. Saha kenarına kurulu istasyonlarda koordinasyon çalışması yapan kırmızı-siyahlı ekip daha sonra 5’e 2 top kapma oyununa geçti.

Gençlerbirliği Erzurum FK karşılaşması için hazırlıkları tamamladı

Antrenman, taktik çalışması ve duran top organizasyonlarıyla son buldu. Haftanın son antrenmanına tedavisi tamamlanan Amilton Minervino da katıldı. Son antrenmanını Ankara’da yapan başkent ekibi, bugün hava yoluyla maçın oynanacağı Erzurum’a gidecek.

Gençlerbirliği Erzurum FK karşılaşması için hazırlıkları tamamladı - Resim : 2

Ligin 14. haftasında Erzurumspor FK’ya konuk olacak başkent ekibinde cezalı oyuncu bulunmazken tedavileri devam eden Abdullah Durak ve Sambou Yatabare kadroda yer almayacak.

Gençlerbirliği Erzurum FK karşılaşması için hazırlıkları tamamladı - Resim : 3
NZABA VE TERCÜMAN TİDİANE’YE SÜRPRİZ KUTLAMA

Antrenman bitiminde 21 yaşına giren Francis Nzaba ve 40. yaşını kutlayan kulüp tercümanlarından Cheikh Tidiane Diedhiou’nun doğum günü kutlandı.

Gençlerbirliği Erzurum FK karşılaşması için hazırlıkları tamamladı - Resim : 4

Kendileri için hazırlanan doğum günü pastasının mumlarını üfleyen futbolcu Nzaba ve tercüman Tidiane daha sonra teknik ekip, takım arkadaşları ve personelin kutlamalarını kabul etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER